Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-12-13 17:11:21 Dziś w nocy włamali mi się do auta ![]() z pozostawionych sladów ewidentenie widać, że chcieli wyhaczyć audio ale ...... sie nacieli bo to nie moja branża mam (a właściwie miałem) zwyczaj co jakiś czas chowac panel od radia pod siedzeniem pasażera (i tutaj wyczuwam spisek gdyż włamywali się od tamtej strony i od razu szukali panela więc albo ktoś z moich "znajomych" im o tym powiedział albo mają zwyczaj szykania tam) pod drugim siedzeniem miałem miałem kable do odpalania awaryjnego auta i skrzyneczkę z narzedziami i nawet tego nie ruszyli przejrzeli schowek i złozyli tylne siedzenia aby dostać się do bagażnika (wg. moich domysłow w celu znalezienia tam zmieniarki, której na szczęście nie posiadam) było tam równiez kilka innych rzeczy, które łatwo mogli zabrać ale nie ruszyli teraz straty jedyne co ukradli to futerał z płytami CD około 10 ich tam było ![]() wsumie narobili więcej problemów i niż ukradli bo z samą szybą nie ma problemu (koszt około 120 pln z przyciemnieniem) ale gorzej z uszczelką bo nie ma jej nigdzie na stanie i czas oczekiwania około 3 tygodni ![]() ![]() ![]() wyślę chyba meila do ministra Ziobro aby przywróciły kary typu czy zgrzeszyleś to ucinamy, wykłuwamy itp. |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-12-13 22:42:25
prawde mówiąc nic wartościowego nie zginęło o odszkodowanie równiez się nie będę upominał bo szkoda mi zniżek, a mam dośc spore ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-12-13 22:43:09 ] |
zyziowaty HF MEMBER Accent 5d 1.3 GLS '97 Lublin | 2005-12-13 23:09:21 Miałem więcej szczęścia - też próbowali przełamać zamek, ale zeskoczyła sprężynka zabezpieczająca (coś w rodzaju segera) i wkładka wpadła do środka drzwi. Troche się namęczyłem, coby ją wyciągnąć - ale do środka nie weszli...
pzdr Zyzio |
![]() swap HF MEMBER hyundai accent Olkusz | 2005-12-13 23:09:37 A jako ze koszt zamka byl zblizony do centralnego wybralem to drugie ![]() ![]() |
![]() Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2005-12-13 23:52:00 U nas w Maluszku bardzo sprytnie podgieli boczną szybke, otworzyli drzwi, ukradli walkmana Sony (wtedy kosztowal jakies 300 zł) i torbe (ok. 20 zł), ale nic nie uszkodzili, mala wgiecie w drzwiach od srubokreta lub innego przedmiotu ktorym podwazali szybke...
Smutne takie sprawy sa... ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-12-14 16:41:23 większośc moich znajomych chowala w innych miejscach dlatego mi się wydawało, że moje jest nietypowe ![]() |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-12-14 18:29:45 tacy ludzie to są idioci
a w przypadku speeda dodatkowo pieprzeni "partacze" w bardzo negatywnym znaczeniu prędzej czy póżniej będą się schylać po mydło |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-12-14 22:03:54
Życzę im tego (i im podobnym) z całego serca. |