MotoNews.pl

Jaki wzmak?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chce kupic wzmak 4 kanalowy najpredzej na allegro w cenie kolo200 pln moze troche wiecej.
W tej cenie sa magnaty signat soling jaka firme wybrac? chodzi mi bardziej o jakosc a nie o moc.
Napedzac to bedzie 4 jaja 6x9 przod lanzar tyl alpine zrodlo to alpine 9822rb co radzicie?

znalazlem jeszcze jensen invader 4000 za 200pln co o tym powiecie?

Ja proponowałbym to albo to. A jak żaden nie przypasuje to bierz Magata 360 i problem z gowy.
Ale napewno nie baw sie w jakies Solingi...

Pozdro.
PS. ten SIGNAT ROC 3 też nie jest zły ale jak pewnie zauważyłeś nie za mocny.

o spectronie pierwsze słysze a co z jensenem?

Jensen...napewno będzie lepszy niz Soling ( co to wogóle za firma ?), poza tym to tania firma ale już dość długo działająca na rynku Car-Audio. jeśli ma byc tanio to ja skusiłbym sie na Magnata.
Co do Spectrona ( dystrybutor tej firmy sprzedaje również sprzęt EM-PHASER'a, Axtona, Rodeka i ARC ) to nie słyszałem za wiele z tego sprzętu, prawde mówiąc tylko jedną cztero-kanałówkę i grała tak sobie , całkiem mocny bas ( pchała na mostku polskiego Mobile Audio 12" ) i ostra góra, troche słabiej ze srednicą ( ale to mogło byc równie dobrze wina zestawu głośnikowego - przykro mi ale nie pamiętam jaki to był system).

Pozdro.

a słyszeliście o firmie ROCKWOOD

Naprawde daruj sobie ten i temu podobne wynalazki ... lepiej kupic uzywke znanej firmy niz pchac sie w podobny badziew, ani tym nie pograsz ani tym bardziej nie odsprzedaż...

Kup blaupunkta i bedziesz napewno zadowolony... wzmacniaczyk daje sobie swietnie rade nawet z mocniejszymi zestawami W tej cenie to ciezko o lepszy wybór...