Dziś z Espero zostało mi tylko espero.of.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...... Kuźwa to smutne, ale dziś moja Pani porwała mi despero i uciekła do Łodzi i czym ja teraz będę się podniecał pod sklepem ... tak to chociaż sobie wyszedłem i sercem mi rosło jak go oglądałem... no cóż ale zawsze jeszcze mam espero.of.pl .... odliczam czas kiedy wróci.................

Kurde, juz myslalem, ze Ci Esperaka ukradli a Ty sobie jaja robisz

Cytat:
2005-06-30 11:26:22, Chojnak79 pisze:
.... odliczam czas kiedy wróci.................

Twoja Pani, czy Espero

jasne, że Espero... kobieta jest jak bumerang... ile razy ją nie rzucisz zawsze wraca

Cytat:
2005-06-30 11:50:49, Chojnak79 pisze:
... kobieta jest jak bumerang... ile razy ją nie rzucisz zawsze wraca

Eee, to tylko te ktore wygladaja jak aborygenki

Eeee wygląda na naszą tzn. słowiankę... ale może jestem daltonistą
Kurde, ale mi zafundowała odwyk....nie wiedziałem, że mogę się tak uzależnić od własnego brum brum.

[ wiadomość edytowana przez: Chojnak79 dnia 2005-06-30 12:08:34 ]

Zboczeniec!

Łachy chachy... odrazu zboczeniec.... jeden zbiera znaczki inny motyle a ja mam Espero i Ole

A z kim się sexisz

Wedle moich oczu ze słowianką ale ktoś tu zasugerował, że może być aborygenką , kurde a tak wogóle to chciałbym mieć amnezję codziennie bym się budził i widział nową babeczkę w łóżku

Cytat:
2005-06-30 12:45:54, Chojnak79 pisze:
codziennie bym się budził i widział nową babeczkę w łóżku

Polecam Świat wg Bundych, Polsat, godz.16:15

telewizyjny kurs dla sprzedawców obuwia mnie nie kręci...

Cytat:
2005-06-30 12:45:54, Chojnak79 pisze:
Wedle moich oczu ze słowianką ale ktoś tu zasugerował, że może być aborygenką , kurde a tak wogóle to chciałbym mieć amnezję codziennie bym się budził i widział nową babeczkę w łóżku

ogladnij sobie dzień świstaka

oglądałem spox filmik ....
kuźwa 15.50 a jeszcze bez autka

Łódź mówisz ?
Daj znać - może widziała dyskotekowe, wiśniowe Espero z logo klubu na blendzie...

Niestety nie widziała ,ale wyruszamy razem na podbój Łodzi w najbliższy wtorek to będziemy obserwować