Wma na mp3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie niby nie z espero ale poniekad do niego to bedzie wykorzystane , jakim programem moge przerobic WMA na MP3 coby w samochodzie mozna było słuchac gdyz wiekszosc MP3 które pobieram kazą sa bez głosu i w zasadzie tez nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. mile widziany jakis programik w jezyku polskim oczywiscie w miare mozliwosci

Cytat:
2005-06-29 21:06:52, Biznes pisze:
Witam mam pytanie niby nie z espero ale poniekad do niego to bedzie wykorzystane , jakim programem moge przerobic WMA na MP3 coby w samochodzie mozna było słuchac gdyz wiekszosc MP3 które pobieram kazą sa bez głosu i w zasadzie tez nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. mile widziany jakis programik w jezyku polskim oczywiscie w miare mozliwosci

nero

a tam jest taka opcja? bo nero to ja mam i to nawet całkiem nową
wersje

Cytat:
2005-06-29 21:54:39, Biznes pisze:
a tam jest taka opcja? bo nero to ja mam i to nawet całkiem nową wersje

dokładnie tworzysz nowy dysk mp3 ... mozesz mu wrzucić wave, WMA itd a on to przerobi na mp3

pozdro

i coby nie powiedziec brzydko to wielki ........ z tego jest wyskakuje komunikat "NIE ZNALEZIONO ZGODNEGO PLIKU" a na winampie gra jako plik wma ,jeszcze troche a strace cierpliwosc do tego kompa do kazy i...... mnie strzeli.
ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa dlaczego ktos udestepnia pliki mp3 bez głosu

Przerzuc sie na jakis inny program, bo kaza lata swietnosci ma juz daaawno za soba.

Bez glosu, albo minuta piosenki i potem szumy, albo sciagasz rozne piosenki, a w kazdej masz ta sama jedna piosenke pod roznymi nazwami i z rozna wielkoscia pliku itd... To sa celowe dzialania majace na celu zniechecic do scaigania z sieci.

Jezeli chcesz bezproblemowo konwertowac sobie pliki muzyczne na mp3 scaignij sobie CDDA Audio Extractor - swietny programik

dzieki ,jak najbardziej programik zapodam ,a jeszcze jedno jaki jest dobry programik do ssania z sieci coby kaze wywalic wiem ze emule czy edonkej czy jak sie tam pisze ale w tych tez wiecznie jest kolejka i jeszcze jakies serwery trzeba szukac wiec jest jeszcze cos godnego polecenia

Do pojedynczych utworow Kaza zawsze byla najlepsza (najszybsza), ale namnorzylo sie tyle fake'ow, ze szok. Poza tym jest dziurawa strasznie. Tutaj sprawdzic sie moze DC++, nie jest zly programik, ale ma swoje wady - trzeba troche poczytac zanim sie w to wejdzie i trzeba miec co udostepniac.

Jezeli sciagasz natomiast cale, nowe albumy najlepszy bedzie BitTorrent - predkosc jest zabojcza - 70-150KB/s mozna wyciagnac w zaleznosci od ilosci seed'ow, i jest bardzo prosty w obsludze

Mul jest tez bardzo dobry, ale na pliki, ktorych jest malo w sieci (reszte sciaga sie BitTorrentem). Sciaga sie dlugo, ale sporadycznie zdarzaja sie przypadki sciagniecia jakiegos fake'a (dzieki podgladowi, komentarzach i podgladzie nazw danego pliku u roznych userow). Niestety kolejki czasem sa zabojcze. Ostatnio sciagalem sobie Harvestera (taka stara, powalona przygodowka) - 3 plyty sciagalem 25dni , ale juz sa i dzialaja