III Eliminacja 1/4 Mili - Mielec 24.07. odwołana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
PROGRAM IMPREZY
Zamknięcie listy zgłoszeń 24.07. 2005 10..00
Odbiór administracyjny 24.07. 2005 10.00-12.00
Badanie kontrolne BK 24.07. 2005 10.00-12.00
Pierwsze posiedzenie ZSS 24.07.2005 11.00
Publikacja listy załóg dopuszczonych do startu 24.07.2005 12.00
Odprawa uczestników 24.07.2005 12.30
Start pierwszej pary 24.07.2005 13.00
Zakończenie wyścigów 24.07.2005 18.0
Opublikowanie końcowej klasyfikacji prowizorycznej 24.07.2005 18.30
Zakończenie imprezy i rozdanie nagród 24.07.2005 19.00

Zgłoszenia będą przyjmowane pocztą elektroniczną na adres e – mail : automobilmielec@poczta.fm do dnia 22.07.2005r do godziny 15.00 oraz w dniu zawodów do godz. 11.00. Oryginał zgłoszenia musi być podpisany przez zawodnika i złożony w biurze zawodów.

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2005-06-30 08:18:25 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2005-06-30 08:21:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-02 20:06:13 ]

wpisowe ile??
wysłałem zgłoszenie.

Wpisowe i wszystkie pozostałe elementy jak w Mistrzostwach Okręgu. Więc wiadomo że wpisowe wynosi aż całe 20 zł

Kto to organizuje ? Na jakiej drodze to się bedzie odbywać.
Moze KTSW by coś pomogło ?

Kloda nie pij tyle . Z maila widac ze automobilklub w Mielcu, z kolei w Mielcu nie maja dobrej drogi, a maja lotnisko, wiec na lotnisku . A jesli chodzi o pomoc, to mozna dzien wczesniej sie wybrac i zrobic integrejszyn .

Mam niestety złą wiadomość dla miłośników 1/4.
Wyścig jest niestety odwołany - tak podaje prezes klubu Mieleckiego, ponoć z powodu sprzeciwu Prezydenta Miasta Mielec.
Prezydent się boi szaleństw na ulicach miasta po imprezie.

Jakis Beret Mocherowy . Idac tym tokiem myslenia powinni poodwolywac rajdy w Polsce, a na torze poznanskim zrobic targ . Koles pofikany

e co tam. bezpieczniej jest szaleć na zatłoczonej ulicy , ścigać się nielegalnie niz na zamknietym lotnisku ( !!!!!!!!!!!!!!! ) i że poscigałoby się kilku głupków po imprezie. widać że prezydent nie chce zdobyć dobrej opini wśród streetracerów jego strata

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-30 17:19:42 ]

Własnie sie dowiedzialem i lipa.
Nie przepale furacza na próbe.

E to z prezydentem to wymowka. Do dupy ten automobilklub mielecki

nie chce tworzyć nowego tematu to pisze tutaj. nie wie ktoś czy odbędzie sie w tym roku jeszcze jakaś eliminiacja ?? bo nawet na PSWU dopiero teraz ( !!!! ) sie zastanawiają czy będzie impreza kończąca sezon. bo u nas to zorganizowanie imprezy tak koło końca sierpnia / początku września jest chyba nie za bardzo wykonalne ( sponsorzy , załatwienie różnych spraw itp. itd. ). jeśli ktoś cosik będzie wiedział to prosze napsiać. POZDRO !

U nas nic nie bedzie bo nie ma adama.
Rzeszów raczej zrobi jedna eliminacje - zobaczymy.

Cytat:
2005-07-02 10:13:26, CZUCZU pisze:
U nas nic nie bedzie bo nie ma adama.

A ja slyszalem co innego Zreszta zobaczymy...

Panowie z tego co wiem (mam nadzieję że dobrego mam informatora), to Rzeszów będzie jeszcze robił jedną eliminacje w Birczy na lotnisku. Ale tak na 100 % nie wiem.

Zoom ma racje ja tez słyszałem co innego na temat STREETA u NAS w Stalowej ale nie zapeszam, no i nie wiem na ile to prawda (ale według mnie to jest pewna osoba)

a mógłbym mi ktoś powiedzieć gdzie jest ta Bircza ?? bo na mapie to bym chyba dwa lata szukał. a jeśli chodzi o Stalową to jakby cosik może jednak było to bedzie wspaniale. kolejne nocne grilowanie

Moim zdaniem wyscigi powinny odbyc sie w Stalowej Woli mimo tego ,ze nie ma Adama. Przeciez Adam nie jest calym Tuning klubem, fakt faktem wielkim stopniu sie przyczynil do organizacji II eleminicaji ,ale oprucz niego w klubie jest chyba z 50 innych osob , ktore w mniejszym lub wieszkym stopniu moga pomoc przy organizacji kolejnej eliminacji. Jezeli jest tylko mozliwosc to mysle ,ze nie ma co sie zastanawiac ,tylko zoorganicowac impreze jescze lepsza niz byla w maju.

Moim zdaniem wyscigi powinny odbyc sie w Stalowej Woli mimo tego ,ze nie ma Adama. Przeciez Adam nie jest calym Tuning klubem, fakt faktem wielkim stopniu sie przyczynil do organizacji II eleminicaji ,ale oprucz niego w klubie jest chyba z 50 innych osob , ktore w mniejszym lub wieszkym stopniu moga pomoc przy organizacji kolejnej eliminacji. Jezeli jest tylko mozliwosc to mysle ,ze nie ma co sie zastanawiac ,tylko zoorganicowac impreze jescze lepsza niz byla w maju.

Ja na temat 1/4 w Stalówce moge powiedzieć tylko tyle. Zależy ona jedynie od tego czy będzie kasa, jak będzie to się zrobi ją bez problemu większego (jedynie był by problem ewentualnie z pozwoleniem i nic więcej). Wiem coś na ten temat

ile kompresor - trzeba bedzie pochodzic po sponsorach ityle - ja odpadam zpowodów naturalnych ale napewno ktos ma czas.