Wyprzedaz częsci do malucha nowe i nietylko oraz hamulce 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nowe stare uzywane, audio itp oto co mam z cenami w wyprzedazy nie wysyłam ponizej 5zł..
wysyłka za pobraniem/ wpłata inteligo itp mozliwe załatwienie przez allegro handelku itp

Zestaw częsci: 3szczęki ham dwie kopółki palec gymu odbojnik -> to co na foce 12 rzeczy: 5zł/kpl nie sprzedaje osobno

Dwie nowe lampy WESEM w kartonikach nówki sztuki NIE H4 tylko klasyczne kulotwe baniaki 10zł/2szt

Radio Safari małe krotkie sprawne swieci się itp 8zł

tarcza sprzęgła NÓWKA sztuka 8zł

radio PIONIER sprawne z wyświetlaczem czestotliwosci 15zł dwa wyjścia kaseta OK chyba dawno nie grałem z kaset nic ale

zestaw czesci nr 2 -> klocze wstecznego swiatła linka jakaś sprzezyna uszczelki itp klaksony sprezyna do fotela itp czesc nowki czesc uzywki 5zł/kpl

Środkowy drązek kierowniczy nowy -> produkcja państwowa 10zł

gaźnik do ELa stan dobry nieuzywałem go ale wygląda OK luzów zero i dysza elektryczna do niego w komplecie 15zł/kpl

dobra dalej:
komplet uszczelek silnika 600 wystarczy zmienic uszczleke pod głowicą na tę od 650 i bedzie do zwykłego silnika komplet uszczelków
15zł/kpl

uszczelniacz pod koło pasowe CARTEKO cena sklepowa 7,5zł oddam za 2zł

Zestaw sryjnych tarcz zegarów ELa uzywane ale starannie wyjete..2zł

Radio Clarion DRB 3675R -> niedziała CD -> tak juz kupiłem kostka ISO i mocowania do malca w cenie bardzo dobry odbiór radii wszelkich, pamiec oczuwalne korety -> solidne podbicie bassów 4x45W wyjscia -> 120zł
takie jak to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55868069

głosniki niskotonowe 165mm chromowane kosze mało uzywane -> na fotce widać lezą na tylnej półce zakurzone jak cholera do tego komplet śrubek itp.. jakoś nie miałem czasu ich zamocowac 35zł/kpl

przednie tarcze i zaciski do duzego fiata komplet wymagają rozebrania i nasmarowania jednak tarcze zero zuzycia tak jak klocki cena za komplet 25zł w cenei zwrotnice itp

lecim dalej:
Kierownica MOMO z nabą od golfa II + w cenie kiera od FLa na nabe
skróa nieco popekana niestety ale bardzo wygodna i grubiutka taka wielkoscią jak od malca ok 1-2cm na srednicy mniejsza 25zł/kpl

Jakaś taka trójkątna uchylna zybka z chrom klameczka chyba od malca 2zł

rozrusznik na kluczyk: wyglada jakby miał nowy bendix troche luzu w główce kręcic sie kreci nic wiecej o nim nie wiem bo dostałem z silnikiem i skrzynią : 30zł

takie coś plastkiwe na tylne wloty szerokie jakby do klapy bambino 4zł/2szt

dwa halogenki prostokątne stan bdb -> nie są to tylne lapmy cofania tylko normalne do jazdy w dzień albo coś.. 9zł/kpl

Stacyjka chyba do malucha -> miałem w kadecie zamontowaną (czego to ludzie nei wymyślą) z kluczykiem z napisem FIAT sprawna blokada działa 10zł

dwa dystanse 5mm/szt od duzego fiata -> 18zł/2szt

lusterko do maluszka plastikowe takie orginalne od wczesnych FLów chyba albo cos... bdb stan 10zł

tylne hamulce tarczowe od duzego fiata -> tarcze (nówki prawie albo nówki lekki nalot rdzy zero oznak uzywania) zaciski i kolcki i linka jakby ktoś miał ochote sie pobawic 25zł/kpl

półka do starszego maluszka z kratką głosnika itp to co na fotce 6zł

wał korbowy FSM + panewki korbowodowe WSZYSTKO NOWE 95zł/kpl
tłoki + sworznie + pierscienie NOWE nominalne 20zł/kpl

blok silnika 650 10zł (cena aluminium)
rozrusznik na kluczyk w częsciach 10zł
sprawny elektromagnes itp na czesci lub po wymianie bendixa do złozenia 10zł

systematycznie bede dodawał

prosze na priv GG 4029895 lub meil wacky@o2.pl
lub GSM 888333020
aha i prosze burdlu w poscie nei robić bede systematycznie dodawał wiec nie chce tu OT - OK ? :wink:

masz moze sportowy wydech do malca?? moze być w bardzo złym stanie, najlepiej wupex, do eksperymentów potrzebuje. pilne