| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
waco DF Mikstat | 2005-07-03 17:44:30 dobra dalej:
komplet uszczelek silnika 600 wystarczy zmienic uszczleke pod głowicą na tę od 650 i bedzie do zwykłego silnika komplet uszczelków
15zł/kpl
uszczelniacz pod koło pasowe CARTEKO cena sklepowa 7,5zł oddam za 2zł
Zestaw sryjnych tarcz zegarów ELa uzywane ale starannie wyjete..2zł
Radio Clarion DRB 3675R -> niedziała CD -> tak juz kupiłem kostka ISO i mocowania do malca w cenie bardzo dobry odbiór radii wszelkich, pamiec oczuwalne korety -> solidne podbicie bassów 4x45W wyjscia -> 120zł takie jak to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55868069
głosniki niskotonowe 165mm chromowane kosze mało uzywane -> na fotce widać lezą na tylnej półce zakurzone jak cholera do tego komplet śrubek itp.. jakoś nie miałem czasu ich zamocowac 35zł/kpl
przednie tarcze i zaciski do duzego fiata komplet wymagają rozebrania i nasmarowania jednak tarcze zero zuzycia tak jak klocki cena za komplet 25zł w cenei zwrotnice itp
lecim dalej: Kierownica MOMO z nabą od golfa II + w cenie kiera od FLa na nabe skróa nieco popekana niestety ale bardzo wygodna i grubiutka taka wielkoscią jak od malca ok 1-2cm na srednicy mniejsza 25zł/kpl
Jakaś taka trójkątna uchylna zybka z chrom klameczka chyba od malca 2zł
rozrusznik na kluczyk: wyglada jakby miał nowy bendix troche luzu w główce kręcic sie kreci nic wiecej o nim nie wiem bo dostałem z silnikiem i skrzynią : 30zł
takie coś plastkiwe na tylne wloty szerokie jakby do klapy bambino 4zł/2szt
dwa halogenki prostokątne stan bdb -> nie są to tylne lapmy cofania tylko normalne do jazdy w dzień albo coś.. 9zł/kpl
Stacyjka chyba do malucha -> miałem w kadecie zamontowaną (czego to ludzie nei wymyślą) z kluczykiem z napisem FIAT sprawna blokada działa 10zł
dwa dystanse 5mm/szt od duzego fiata -> 18zł/2szt
lusterko do maluszka plastikowe takie orginalne od wczesnych FLów chyba albo cos... bdb stan 10zł
tylne hamulce tarczowe od duzego fiata -> tarcze (nówki prawie albo nówki lekki nalot rdzy zero oznak uzywania) zaciski i kolcki i linka jakby ktoś miał ochote sie pobawic 25zł/kpl
półka do starszego maluszka z kratką głosnika itp to co na fotce 6zł
wał korbowy FSM + panewki korbowodowe WSZYSTKO NOWE 95zł/kpl tłoki + sworznie + pierscienie NOWE nominalne 20zł/kpl blok silnika 650 10zł (cena aluminium) rozrusznik na kluczyk w częsciach 10zł sprawny elektromagnes itp na czesci lub po wymianie bendixa do złozenia 10zł systematycznie bede dodawał ![]() |
waco DF Mikstat | 2005-07-03 17:47:14 prosze na priv GG 4029895 lub meil wacky@o2.pl
lub GSM 888333020 aha i prosze burdlu w poscie nei robić bede systematycznie dodawał wiec nie chce tu OT - OK ? :wink: |
senior_edmundo Warszawa | 2005-07-08 08:40:53 masz moze sportowy wydech do malca?? moze być w bardzo złym stanie, najlepiej wupex, do eksperymentów potrzebuje. pilne |