Silniczki do reflektorów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile mogą kosztować w przybliżeniu, silniczki do reflektorów
1.6 98

w przybliżeniu w ASO około 600 pln może więcej a jak trafisz na szrocie to myślę że około 100-120 pln

PeeS:. oczywiście za sztukę

[ wiadomość edytowana przez: Artur_ST dnia 2005-06-29 18:12:47 ]

Ja dałem do MK7 na Allegro 50 PLN plus koszty przesyłki, ale ciężko dostać. Miałem szczęście i życzliwego kolegę, który odstąpił od licytacji gdyby nie to pewnie drożej by wyszły

A tak na marginesie zapraszamy do klubu

[ wiadomość edytowana przez: misiolino dnia 2005-06-29 18:17:22 ]

hyhy

taka okazja byla, ale jakos daje rade bez tego jednego silniczka.
A ceny rzeczywiscie sa kosmieczne jesli chodzi o nowki sztuki.

Za uzywki to tez cos kolo 100/sztuke trzeba liczyc

Właśnie przedwczoraj rozmawiałem o tym z blacharzem, u którego usuwałem szkody po małej stłuczce. Ponieważ poszła mi jedna lampa, a po jej wymianie obie razem wyglądały jak z różnych bajek, to wymienił mi obie. Ale okazało się, że w jednej nie działa regulacja. Na szczęście silniczek bzyka, tylko coś nie tego z podnoszeniem i opuszczaniem - podobno wina lampy. No ale do rzeczy - zgadałem się z nim na temat tych silniczków i zarzekał się, że nówki w zamiennikach można kupić od 100,- pln za sztukę.

Cytat:
2005-06-29 18:10:16, eli74 pisze:
ile mogą kosztować w przybliżeniu, silniczki do reflektorów 1.6 98

Mam na sprzedaż jeden ale od MKV nie wiem czy to będzie ci pasowało co do ceny to ja swój sprzedać mogę za 50 zł.Jak cos to ślij do mnie wiadomość na priv.

Na giełdzie w Poznaniu dostalem po 40zl/sztuka, ale wszyscy pozostali krzyczeli 50zl/szt