MotoNews.pl

Co to za model ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czyżby ztuningowana e21 ??

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-07-24 20:19:21 ]

Czy to nie jest tzw. Rekin?

to E21

Cytat:
2005-07-24 20:29:55, MARCIN_RADOM pisze:
to E21

A czy to nie jest to samo co Rekin? Chyba tak

Rekin to tez E-28 i E-24 np. To jest E-21 no i rekin tez mozna nazwac ale to jest zbyt ogolne. Jezeli jest pytanie o model to zdecydowanie E-21

Tego to nie wiedzialem a po czym wiecie ze to E21 a nie E28... Przeciez te modele sa bardzo podobne... a z tej perspektywy zdjecia to juz szkoda gadac

MohSETH róznic jest wiele np przednie kierunki, tylne lampy itd.
mianem rekina nazywa sie wszystkie stare bmw z charakterystycznym zadartym nosem
E12, E21, E28, E24, E23
pozdrawiam

były dwódrzwiowe??

E-28 ma kierunki pod lampami przednimi, E-21 obok lapm. Ja poznalem po tym i po tylnich lampach, charakterystycznie waskich. Poza tym E-28 inaczej wyglada z boku (jest bardziej kątowna).

Cytat:
były dwódrzwiowe??

Nie rozumiem o co Ci chodzi?? Przeciez to jest E-46 coupe a coupe to zawsze 2 drzwi

tak to napewno e46 coupe po faceliftingu. a co do samego tematu to raczej sie nadaje do ale pogoda

najprostszy sposob by odroznic e21 od e28 z tego profilu to kierunkowskazy przednie w e21 montowane sa przy atrapie a w e28 pod zderzakiem pozatym jak juz ktos nizej wspomnial inne lampy z tylu i inny moim zdaniem zupelnie ksztalt tylu i tylnych lamp

Cytat:
2005-07-24 21:20:03, tolo84 pisze:
tak to napewno e46 coupe po faceliftingu. a co do samego tematu to raczej sie nadaje do ale pogoda

to wyprowadziliście mnie z błędu bo ja myślałem o e39. pomyłka. były e 39 dwudrzwiowe? bo e34 były.

Cytat:
2005-07-24 21:20:03, tolo84 pisze:

Nie wiem czy po faceliftingu, ja mysle ze to normalne e46 coupe 2 drzwiowe, zderzak jest troche zmodyfikowany , albo to po prostu wersja amerykanska . Jesli chodzi o produkcje USA auta BMW maja pomaranczowe swiatla w zderzaku przednim , nie widze w tej fotce nic innego procz tych wlasnie swiatelek czy diod.

Cytat:
2005-07-24 22:45:11, zdunekm pisze:
Nie wiem czy po faceliftingu, ja mysle ze to normalne e46 coupe 2 drzwiowe, zderzak jest troche zmodyfikowany , albo to po prostu wersja amerykanska . Jesli chodzi o produkcje USA auta BMW maja pomaranczowe swiatla w zderzaku przednim , nie widze w tej fotce nic innego procz tych wlasnie swiatelek czy diod.

Wejdz spbie na strone internetowa BMW i tam zobacz sobie zdjecia BMW 3 Coupe albo cabrio. Zwroc uwage na przednie swiatla i na maske w okolicy nerek. Facelifting E-46 ten finalny to swiatla przednie rozszezane po zewnetrznej ich stronie i kierunkowskazy zadarte do gory a maska wypuszczona minimalnie w przod tak ze jest wrazenie takiego garba. Na tym chyba polegal facelifting E-46. Nie czytalem o tym ale z tego co widze to chyba to.

P.S. BYLY E-34 DWUDRZWIOWE?? MI SIE TO WYDAJE NIEPRAWDOPODOBNE

Cytat:
2005-07-24 22:57:38, gie_rappa pisze:
Wejdz spbie na strone internetowa BMW i tam zobacz sobie zdjecia BMW 3 Coupe albo cabrio. Zwroc uwage na przednie swiatla i na maske w okolicy nerek. Facelifting E-46 ten finalny to swiatla przednie rozszezane po zewnetrznej ich stronie i kierunkowskazy zadarte do gory a maska wypuszczona minimalnie w przod tak ze jest wrazenie takiego garba. Na tym chyba polegal facelifting E-46. Nie czytalem o tym ale z tego co widze to chyba to. P.S. BYLY E-34 DWUDRZWIOWE?? MI SIE TO WYDAJE NIEPRAWDOPODOBNE

Ja powiem stanowczo NIE!! jest to wersja amerykanska, jedynie co ma to zderzak z tymi swiatelkami wiem ze to nie jest wersja po faceliftingu bo mam filmiki z e-46 slynne
WWW.DTMPOWER.NET. w USA to byly 1 wersje e-46. a w europie normlane swiatla z osobnym bialym kierunkowskazem.

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-07-24 23:25:16 ]

Cytat:
2005-07-24 22:57:38, gie_rappa pisze:
z tego co widze to chyba to. P.S. BYLY E-34 DWUDRZWIOWE?? MI SIE TO WYDAJE NIEPRAWDOPODOBNE

[img=http://img247.imageshack.us/img247/150/coupe28qn.th.jpg]

Krzysiek77 widziales to auto na zywo?? Masz moze jakies inne zdjecia E-34 coupe?? Jak masz to umiesc na forum albo wyslij mi na maila. Adres masz w moim profilu. Woooow, takie cos miec to moje marzenie

Cytat:
2005-07-24 23:53:20, gie_rappa pisze:
Krzysiek77 widziales to auto na zywo?? Masz moze jakies inne zdjecia E-34 coupe?? Jak masz to umiesc na forum albo wyslij mi na maila. Adres masz w moim profilu. Woooow, takie cos miec to moje marzenie

na żywo nie widziałem, ale było na pewno. więcej zdjęć poszukam i umieszcze. ps. było jeszcze kabrio.

Cytat:
2005-07-24 23:53:20, gie_rappa pisze:
Masz moze jakies inne zdjecia E-34 coupe?? Jak masz to umiesc na forum albo wyslij mi na maila.

Sam jestem zaskoczony ze kiedys takie cos bylo, jak bylo to tylko dostepny w USA, . amerykanie lubia szerokie auta, ciekawe jaki miala silnik.- rakieta !! ciekawe ile kosztowala

[img=http://img24.imageshack.us/img24/7707/black38kj.th.jpg]

NIEZLE CO ??? JAKBYM COS TAKIEGO SPOTKAL NA POLSKICH DROGACH CHYBA WPADLBYM W OBLED- rakieta i jeszcze raz rakieta. ! ! !

PS: Ciekawi mnie jedno, czy juz wtedy byly drzwi bez ramy czy z rama, model cabrio - convertible e34 musialbyc w takim razie bez ramy.

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-07-25 01:12:17 ]

dokładnie tych zdjęć szukałem. piękna co?? niestety masz racje, tylko usa. kabrio też.
2 gurne zdjęcia to przerubka, za krutkie dżwi przednie. 2 dolne to oryginał.

[ wiadomość edytowana przez: krzysiek77 dnia 2005-07-25 00:43:23 ]