| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-07-03 20:33:45
Płyny: olej + borygo |
dr_przemek Miłośnik FSO FSO125p/Uno1.4i.e.S Warszawa - Bielany | 2005-07-03 20:48:11 Ja w obrębie Polski nigdy nie miałem wątpliwości co do jazdy 125p. Poza granicę to raczej w towarzystwie znajomych (czyt. drugiego samochodu), chociaż jakby go przejrzeć w miarę dokładnie to w sumie dlaczego nie. Kopułki, przerywacze, linki hol., kable rozruchowe, dętka, węże chłodnicze, kompresor do opon, klucz do rur i młotek albo 2 i tak zawsze jeździły ze mną i potrzebne były raczej niezbyt. Ale jakby ich nie było... |
wagner Fiacior 1500 Gdańsk | 2005-07-04 08:39:46 ja bym zaczal od porzadnego przegladu i wymienil WSZSYTKO co wydaje sie jesce byc dobre, ale moze sie zepsuc w najblizszym czasie bo juz widac ze sa z tym problemy (chlodnica, elemney zawieszenia, stan klockow, plyny, filtry, popekany pasek klinowy itp )
jako czaesic zapasowe zabral bym: wlasnie pasek zarowkki, bezpieczniki, przerywacz do kierunkow z jeden cewke, kondensatro aparat przerywacz do zaplonu kable swiece weze gumowe opaski do wezy kawalek drutu(zasze sie przyda) poxiline/poxipol/ - mnie to uratowalo jak bylem fiatem w szwecji taśma typu power tape/ dobra izolacja |
Maras Miłośnik FSO OMEGA&FROTA&MARAUDER ... ASO_Leźno/Gdańsk | 2005-07-04 10:44:46 Nie zapomnij o przegladzie lozysk mozna na przyklad zabrac ze soba komplecik na przednia oś. Takie rzeczy wlasnie wychodza w dalekiej trasie a pod domem nie zdradzaja zadnego zmeczenmia.Mialem taka przygode jak wracalem z Austri po tygodniowej wycieczce lozysko powiedzialo nie!!! A to byla w dodatku niedziela no i meczylem ta piaste tak przez 500km caly obaw za dotarlem do Polski |
lukaszenty6 CARO 1.6 GLE zduńska wola | 2005-07-04 11:24:07
moze wrzuc jakies zdjecia taki przebieg to unikat ![]() |