Coroczny Wiosenny Zlocik KTSW i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koniec zlosci, zawisci, pierdzielenia, obrabiania itp itd
Bawimy sie. Prawdopodobnie 26 czerwca 2005 na Loku odbedzie sie zlocik klubowy jak co roku.
Co w planie:
Kielbaski vel Czuczu
Parada
KJS
przeciaganie Rapcia
rzucanie opona
wyscigi na 40,23 metry z profesjonalnym drzewkiem

Caly dzien dla nas, prosze nie zapraszac ludzi z zewnatrz, wstep i wjazd ma tylko KTSW i ludzie ktorzy nam pomagali.

No i KTSW szykuje ostro fury bo podczas tego zlociku bedzie tez robiony reportaz o nas do TV.

Pisze prawdopodobnie poniewaz moze to ulec zmianie ale nie sadze.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-26 18:45:03 ]

a czy KTSW FAN maja też wstęp ?? czy ja z Kozą mimo że nie jesteśmy w klubie możemy się pojawić ścierką ?? bedą jakieś składki na jedzenie , picie itp. itd.

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-13 20:29:03 ]

mam łae pytanko czy nasze kobiety tez moga z nami pzryjechac czy nie ????A co do zlotu to cąły czas furka jest zmieniana

Kurcze strasznie fajny pomysł, tylko mnie raczej nie będzie bo będę na innym zlocie, a mianowicie na zlocie Klubu Fiata Pandy

Chyba, że impreza odbędzie się w innym terminie, to z chęcią się pojawię.

Wyraze sie jasniej.
Fani ktorzy nam pomagaja na zlotach maja wstep, moga wjechac wlasnym autkiem, zjesc kielbaske, pobawic sie znami.
Klubowicze moga przyjsc z dziewczyna ktora tez dostanie kielbaske i bedzie miala wlasna klase w wyscigach na 40,23 metry

adam a kjs to eliminacja loku czy nie.
Bo tak czy siak odpadam - nei mam auta i nei bede mial kilka tygodni.
zostaje czekac.

Niestety 26 czerwca nie zawitam na imprezie Wyjezdzam niestety zrobcie 25 czerwca?? ??? PINGU ???

Cytat:
2005-06-13 20:45:34, CZUCZU pisze:
adam a kjs to eliminacja loku czy nie. Bo tak czy siak odpadam - nei mam auta i nei bede mial kilka tygodni. zostaje czekac.

nie zadna eliminacja, kjsik to taki jak mamy co roku, zero stresu, takie relaksacyjne przejazdy

No i dobrze w końcu pokaże wam rzeszowiak jak sie powinno jeździć!! Jutro podciągam ręczny dysze w gaźniku wsadze większe i drobne modyfikacje!! Ale bedzie czad!!

oo widzie ze zapowiada sie impreza pierwszej masci !!! mam nadzieje ze w miare wolnego czasu bede mogl sie zjawic i pobawic z cala reszta

Cytat:
2005-06-13 22:08:33, RyBa126p pisze:
oo widzie ze zapowiada sie impreza pierwszej masci !!! mam nadzieje ze w miare wolnego czasu bede mogl sie zjawic i pobawic z cala reszta

nie masz innej mozliwosci

a czy ja i miska mozemy wpasc na imprezke ..... ????

Ja bede napewno!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-06-13 22:22:45, grzechotnik pisze:
a czy ja i miska mozemy wpasc na imprezke ..... ????

grzesiu co to za pytanie?!

moze o cos innego ci chodzilo, ze czy mozecie czasem ja opuscic Odpowiedz brzmi nie, obowiazkowo musicie byc

na mnie tez mozecie liczyc
pojawie sie na 100%

ok to w takim razie pojawimy sie i nie opuscimy imprezki az do wieczora bo potem impreza w planecie .... moge sie zalozyc ze wielu klubowiczów sie tam wybiera.... RNB całą noc
wreszcie .....
powiedzcie mi jeszcze czy jakies konkursiki beda typu kjs bo jak cos to wezme seja i pokaze wam jak sie jezdzi

Ja jesli bede to raczej na piechotke przyjde, bo nie zamierzam na trzezwo z tamtad wyjsc. Jesli chodzi o Planete to nie widze problemu, szkoda ze juz Boney M i innych klasykow w tych "trendy" klubach nie graja . Moge przyjsc z chlopakiem? Jest znanym spikerem...

Cytat:
2005-06-13 23:05:05, _Gallus_ pisze:
......Moge przyjsc z chlopakiem? Jest znanym spikerem...

.

Przeciez napisał adam klubowicze z osobami towarzyszacymi !!!!

Ajj Czu cos nie kumaty dzis jestes . To taki Joke byl, wiadomo ze nasz spikerek tez w klubie . No i juz mamy 2 posty OT .

Pozdrawiam

U ła! To i ja bede ! I tak samo jak Gallllllapagos motyw z trzezwym wyjsciem napewno mi nie wyjdzie
Pozdr.