Kilka dziwnych fotek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

te kobiety nie wiedza co zepsuly

a to jest wyczesana ladaczy zyguli???

a to jakis twardziel(a moze jest na urlopie???)

i nie ma to jak oszczedny rodak

no i wyczesana primerka

nauka jazdy krazem,a raczej parkowania

a to sa braciszkowie prawoslawni.Biora sie za nawracanie

a to juz nasz rodowity twardziel

a wiesz ze mozna dac wiecej niz 1 fotke w jednym poscie ???????

to wiem ale gamon jestem bo nie wiem jak

1. Wejdz na: /www.imageshack.us/

2. Wciśnij przeglądaj

3. Wybierz z dysku plik ze zdjęciem które chcesz umieścić

4. Wciśnij Host it!

5. Otrzymany kod wklej do swojego postu

wiadomość edytowana przez: Aldik

[ wiadomość edytowana przez: baz-e30 dnia 2005-07-04 21:53:59 ]

Cytat:
2005-07-04 21:53:13, baz-e30 pisze:
1. Wejdz na: /www.imageshack.us/ 2. Wciśnij przeglądaj 3. Wybierz z dysku plik ze zdjęciem które chcesz umieścić 4. Wciśnij Host it! 5. Otrzymany kod wklej do swojego postu wiadomość edytowana przez: Aldik [ wiadomość edytowana przez: baz-e30 dnia 2005-07-04 21:53:59 ]

Max2000 umie zamieszczac fotki na imageshack ale nie wie jak je umiescic w jednym poscie, znaczy sie nie wie o opcji EDYCJA obok CYTAT

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-07-04 21:56:34 ]

wlasnie tak to robie ,pytanie tylko jak umiescic w jednym poscie np.4 foty????

tak sie umeiszcza 2 fotki (4 tak samo):

(img)http://img96.imageshack.us/img96/7830/p51107538xw.th.jpg(/img)

(img)http://img96.imageshack.us/img96/5972/ojczulkowie8wi.th.jpg(/img)

takie cos sie pisze ale z kwadratowymi nawiasami, a zeby bylo szybciej mozesz klikac w przycisk OBRAZEK

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-07-04 22:10:19 ]

Aha przepraszam bardzo

zajebioza!!!

Kraz jest fajny, tym kobietom co zepsuły "6" to bym nogi poucinał by nie mogły więcej jeździć, a japońcy mają najbardziej zjechane mózgi świata, chyba ta technologia ma jakieś skutki uboczne i pozostawia widoczne ślady

PS: A co do jazdy pod prąd, to koleś wczoraj czy przedwczoraj, popierdzielał na jednokierunkowej pod prąd i gdy mijałem się z nim trąbiąc, koleś się wielce zbulwersował, a później jeszcze piesi mu pokazywali że głupek jest to zaczął na nich trąbić, akcja działa się na uliczkach na osiedlu domków "jednorodzinnych". Gdybym wracał z pracy moze 15-20 s wcześniej, skręcając z głównej drogi w jednokierunkową, zawsze ścinam(zakładam, że kretynów na tej drodze nie ma) pewnie bym miał dzwona z kolesiem. Teraz biorę juz poprawke w moim rozumowaniu... pzdr

To nic ja wczoraj widziałem jak jakiś dziadek starą corollą wjechał na duże Warszawskie rondo pod prąd, najpierw przejechał przez pasy bo chciał zakrecić i zamiast włączyć się na rondo w prawo to pojechał w lewo i jeszcze na pas środkowy, samochody trąbiły ale on myslał że to nie na niego, ale najlepsze w tym było to że akurat na rondo wjechały psy i jeszcze w nich by przypierdzielił, oczywiście goscia zgarneli od razu na boczek , zatrzymali ruch żeby mógł zakręcić w dobrą strone i męczylim go z 20 minut tłumacząc co źle popełnił , napewno bez małego mandaciku się nie obyło i kilku punkcików. Niezły pacient niema co

Cytat:
2005-07-05 11:20:35, jarecki24 pisze:
To nic ja wczoraj widziałem jak jakiś dziadek starą corollą wjechał na duże Warszawskie rondo pod prąd,

i dlatego osoby powyżej jakiejś granicy wiekowej powinny, przechodzić jakies testy/egzaminy aby zweryfikowac jego umiejętności bo inaczej siebie i nas pozabijają

Cytat:
2005-07-05 11:20:35, jarecki24 pisze:
To nic ja wczoraj widziałem jak jakiś dziadek starą corollą wjechał na duże Warszawskie rondo pod prąd, najpierw przejechał przez pasy bo chciał zakrecić i zamiast włączyć się na rondo w prawo to pojechał w lewo i jeszcze na pas środkowy, samochody trąbiły ale on myslał że to nie na niego, ale najlepsze w tym było to że akurat na rondo wjechały psy i jeszcze w nich by przypierdzielił, oczywiście goscia zgarneli od razu na boczek , zatrzymali ruch żeby mógł zakręcić w dobrą strone i męczylim go z 20 minut tłumacząc co źle popełnił , napewno bez małego mandaciku się nie obyło i kilku punkcików. Niezły pacient niema co

to pewnie dziadek mojej dziewczyny

-----------------
http://plepleple.pl