[S] silnik 2.0 DOHC kpl+gratis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na sprzedaz silnik z fiata argenta na wtrysku,sa w nim zalozone tloki wypukle z 1.6.Jedyne co trzeba by bylo zrobic przy nim to walek rozrzadu wydechowy ten z zebatka sa na nim podjechane 2 krzywki( silnik na chodzie) dodam do tego kolekto z gaznikiem jak by ktos chcial przerobic na gaznik i walek rozrzadu w idealnym stanie ale z gaznikowcaDo silnika dozucam fiata 125p w ktorym obecnie jest zalozony silnik.Fiat jest z 72 roku ale buda byla zmieniana na nowa w 86 jest wpis w dowodzie sa w nim nowe tarcze klocki przewody rocznne amortyzatory,zarejstrowany oplacony ogolny stan fiata dobry.Moge tez sprzedac sam silnik z osprzetem(silnik na wtrysku,wiazka komputer itd ,skrzynia biegow+druga z pionowym lewarkiem,chlodnica wentylator,dwururka,wal,pompa paliwa elektryczna,pompa wspomagania,silnik ten nigdy nie jezdzil na gazie)

Cena za silnik z calym osprzetem to 1100zl a za calego fiata1250zl

zrób/wstaw jakieś fotki auta-będzie większe zainteresowanie...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jesli mozesz to napisz jeszcze skad wiesz ze tylko krzywki sa zuzyte

wiem to stad ze zdjalem dekiel w celu sprawdzenia luzow na zaworach i 2 byly podjechane nie ma jeszcze tragedi ale sa wytarte spodowane jest to tym ze kiedys dalem go mechanikowi zeby mi ustawil luzy i dal jakies hu..we plutki i to chyba przez nie,ssacy jest jak nowy bez najmniejszego ale.silnik jezdzila na felnym syntetyku mobila.
A tu fotki fiata ze zlotu w dobczycach aha fiat jest bez alusow
Cytat:
http://www.fsoautoklub.pl/index.php?action=photos&RollID=205&FrameID=42

Cytat:
http://www.fsoautoklub.pl/index.php?action=photos&RollID=205&FrameID=43

Cytat:
http://www.fsoautoklub.pl/index.php?action=photos&RollID=205&FrameID=44

Cytat:
http://www.fsoautoklub.pl/index.php?action=photos&RollID=205&FrameID=45

sorki, zle zadalem pytanie skad wiesz ze cala reszta oprocz wałków jest ok?

glowica jest ok zmienialem nie dawno bo w starej byl uszkodzony gwint swiecy.Sa nowe uszczelniacze, dotarte zawory,poprawiona komora spalania.Na cylindrach by ledwo wyczuwalny, minimalny rant i tak jak pisalem tloki wypukle z 1.6 z cisnieniem oleju nie ma zadnego problemu gasnie odrazu i na rozgrzanym silniku nawet przy 500 obrotach nie mrugnie.Silnik w srodku czysciutki jezdzony na syntetyk.Rozrusznik ,alternator byly robione(szczotki tulejki lozyska)Nie wiem w jaki stanie jest pompa od wspomagania bo nigdy u mnie nie chodzila

pamietam tego kanta,dosc mocno go sobie z chlopakami wtedy obejrzalem...

Cytat:
2006-09-25 20:03:03, Poochaty pisze:

ja tez

Cytat:
2006-09-25 20:03:03, Poochaty pisze:

i co? bo mozliwe ze mam kupca

znowu daleko jedzie ktos moze w tamta strone??

hmm... co do silnika sie nie wypowiadam.co do kanta to mialbym pare zastrzezen

a aparatu zaplonowego montowanego w blok bys nie znalazł tam gdzies? bo chetnie kupie... aha no i dwururke. pozdrawiam

Cytat:
2006-10-27 11:55:17, Domi1985 pisze:
a aparatu zaplonowego montowanego w blok bys nie znalazł tam gdzies? bo chetnie kupie... aha no i dwururke. pozdrawiam

witam,spotkaliśmy sie w kat...
co do aparatu to przejże zapasy i dam odp po weekendzie

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

aaa witam witam no bylbym wdzieczny jak by sie cos znalazło najbardziej zalezy mi teraz na aparacie i dwururce (portkach) czy jak kto woli no chyba ze pasuje aparat za jakiejs lady albo z czegos? bo moge pokombinowac tylko nie wiem co i jak...?

z tego co pamiętam to na zlocie silnik nie był najświeższy , to że palił gumy nie oznacza że jest dobry . czy od zlotu coś sie zmieniło ??