Festiwalu Motoryzacji w bydzi sobota i niedziela

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W imieniu Centrum Targowego Pomorza i Kujaw pragnę zaprosić Państwa do wzięcia udziału w II edycji Festiwalu Motoryzacji "TUNING-FESTIVAL", który odbędzie się w dniach 09-10 lipca 2005r. na terenach Leśnego Parku Kultury i Wypoczynku (oficjalny patron imprezy) w Bydgoszczy - Myślęcinku. Impreza jest szeroko reklamowana m.in. w magazynach branżowych, portalach internetowych związanych z motoryzacją oraz mediach lokalnych.
Festiwal zorganizowany będzie na terenie otwartym o powierzchni blisko 3 ha z pełnym zapleczem sanitarnym. Swoją powierzchnię znajdą tu m.in. kluby tuningowe, stoiska firm z akcesoriami dla tuningu motoryzacyjnego, miasteczko namiotowe dla uczestników zlotu, a także scena muzyczna, stoiska z cateringiem, urządzenia rozrywkowe i konkurencje sprawnościowe (m.in. "bungee", rodeo, plac do paintball'a, rzut podkową, przeciąganie ciężarówki na czas przez kluby tuningowe itp.).
W trakcie imprezy prezentowane będą samochody sportowe, tuningowane, terenowe, użytkowe, ciężarowe oraz motocykle. Impreza ta, pomyślana jako dwudniowe spotkanie fanów motoryzacji, daje pełen przegląd tuningu wizualnego, mechanicznego, elektronicznego oraz car-audio. Dla miłośników samochodów terenowych przygotowany będzie specjalny tor sprawnościowy, gdzie w naturalnych warunkach kierowcy testować będą możliwości pojazdów.
Podczas zlotu zaprezentowane również zostaną samochody uczestniczące w rajdach rally-crossowych, gdzie pod okiem instruktorów Automobilklubu Bydgoskiego można będzie spróbować swoich sił z 600-konnymi silnikami. Odbędą się również próby sprawnościowe samochodami "buggy" oraz jazdy na terenowych quadach. W czasie trwania imprezy uczestnicy i zwiedzający zobaczą pokazy ratownictwa drogowego i udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych.
W czasie zlotu wybierany będzie najlepiej "stuningowany" pojazd, a wśród wszystkich osób biorących udział w tym konkursie rozlosowane zostaną cenne nagrody m.in. radioodtwarzacze samochodowe, zestawy głośn

idzie ktoś??

Ja wpadne jutro koło 14-ej zobaczyć co to w ogóle jest i czy warto. Możnaby pogadać z organizatorami odnośnie ewentualnego wystawienia się jako klub za rok, bo teraz mimo że chciałem to nic nie zdążyłem podziałać w tej kwestii - permanentny brak czasu .
Z przedstawionego textu zainteresował mnie jeden fragment:
pod okiem instruktorów Automobilklubu Bydgoskiego można będzie spróbować swoich sił z 600-konnymi silnikami
że niby dadzą sie przejechać jakimś Cossim czy innym wynalazkiem czy chodzi o spróbowanie się własną furą przeciw jakiejś RC'owej? .
Jakby co to jesteśmy na komórkach .
C Ya there!

ja bede z kumplem zółtym trabem sie wystawiał . bedziemy jutro od 12 na mijscu

Ano byłem, Bizer'a trafiłem . Troche my pogadali i stwierdziliśmy ze za rok sie wystawiamy jako klub . Zrobimy jakieś profi stanowisko obok FSOAK i gitara .
BTW - shaczyłem kilku gosci co malce wystawiali - mieli srebrnego skorpiona w kółku również srebrnym - nie wiem co to za znaczek . Jednego moze sie uda nawrócić bo ponoć nie lubi plastixów

za rok??
we wrześniu jest wystawa w łuczniczce. ja gadałem z kolesiem z klubu trabanta co sie zajmuje własnie organizowaniem miejsca na takich imprezach dla swojego klubu i dam ci race namiar na niego.
po co za rok jak można we wrześniu

No to bierzemy sie za organizacje od dzisiaj już . Trza bedzie założyć temata nowego ale to jak juz cokolwiek bedziem wiedzieć. Tymczasem czekam na fotky i filmiki z trabi-drifta .

Cytat:
2005-07-10 11:45:04, Race_D pisze:
Tymczasem czekam na fotky i filmiki z trabi-drifta .