| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-27 13:35:25 No właśnie !!!
Jeśli jest z przed 95 roku to na 99% nie był kupiony w Polsce! ...tak mi się bynajmniej wydaje... bo w 94 to chyba jeszce nie produkowali u nas tych sprzętów! |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-03-01 13:55:55 juz sie tlumacze: :))))
MOj ojciec kupil to Espero bodajze w marcu 95 roku, bylo sprowadzone jako pierwsza dostawa esperali do Polski wiec chyba dlatego.... Pamietam jedno, to Espero zamowione bylo z ABS i poduszka, ale przyszlo bez : koreancy powiedzieli ze takiego jakie zamowilismy nie maja i mozemy brac to albo czekac....coz wzielismy. Aha z ciekawych rzeczy przy zamawianiu tego espero: kolor jaki zamowilismy to bylo : BLACK&RED a dostalismy.. no wlasnie, nie wiem.... Co do dzwonow mojego Esperala: 3 razy ktos wjechal w dupe raz mocny dzwon w prawy bok (od tamtej pory nie mam raczki w tylnych drzwiach, i wlasnie stad to inne lusterko) raz przod i jeszcze raz prawy bok... a i jeszzce schaczylem sie z kolesiem lewym lustrem i poszukuje obudowy takiego lusterka NO coz to tyle jesli chodzi o historie espero... jak bardzo chcecie to moge wam przedstawic prawie wszystkie awarie... |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-03-01 18:27:39 ehhh masz racje tomek bylem przekonany ze to jest `94, ale po twoim ostatnim poscie stwierdzilem ze trzeba to sprawdzic i rzeczywiscie samochod zarejstrowany po raz pierwszy w 12.07.95 i rok produkcji 95!!!.... czyli sklamalem w ankiecie..... Wydawalo mi sie ze byl on kupiony w marcu 95 i dlatego logiczny wydawal mi sie rok produkcji 94... Za pomylke przepraszam....
Heh, ale i tak moj jest najstarszym autkiem w klubie :)))))) Ale twoj jest pewnie szybszy... i zdecydowanie w lepszym stanuie... pozdrawiam wojtek |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2003-03-02 08:59:34 Ja odnośnie tego wcześniejszego "niedociągnięcia" przy zamawianiu naszych esperaków... mnie tesh coś takiego spotkało... a mianowicie sysko sie zgaadzało tylko... nie było zamówionego ABS-u i regulacji kierownicy (na klime nie bylo jush funduszy |