[Chwale sie] moje BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
chce pochwalić sie efektem tuningu mojej bemeki która niedawno kupiłem

oto efekty
czekam na opinie

sory za duze fotki

[ wiadomość edytowana przez: cheuora dnia 2005-06-18 11:00:00 ]

wszystko fajnie ale przegiąłes z tą maską a tk jest naprawde fajnie

Fakt,maska nie potrzebnie ruszana koła spoko lampy tylnedo wymiany,każdy maniak BMW Ci to powie.
Reszta sopoko, "zapodaj" jeszcze środek autka.

Jezu, znow lexusy. Co Ci ludzie ktorzy sobie takie swiatla zakladaja mysla?? To jest az odrazajace!!!! Powinni te lampy z produkcji wycofac a policja karac maksymalnym mozliwym mandatem za kazde bmw z lexusami.
Maska mi sie osobiscie podoba, odbiera troszke oryginalny styl E-36 ale moze byc

Ile dałeś za kółka???

Sympatyczny samochodzik Tylko następnym razem fotki zmniejsz do 800x600

poza felgami reszta tuningu jest na "minus"- lampy, maska lipa
i ciekawe jak szybko zaczna rdzewiec te poszerzane nadkola

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-06-18 12:10:02 ]

wloty powietrza skierowane w odwrotna stronę, jeżeli kupiłeś ten samochód już z tymi wlotami to jesteś usprawiedliwiony, na temat lexusów się nie wypowiem, koła są fajne, kierunki z przodu za białe ale może mi się zdawać to tylko zdjęcia. pozdrawiam

fajne fele,wydech OK,wloty w inną stronę i te światła z tyłu za bardzo pozerskie i wybujane pozdro

Cytat:
wloty powietrza skierowane w odwrotna stronę,

a może to są wyloty powietrza? zreszta wloty czy wyloty mi sie nie podobają. dla mnie oryginał to oryginał. nie cierpię zmian w blachach beemek. czy to wloty, wyloty, czy bad looki, czy zaspawane zamki. nie toleruje tego i już.
pozdrawiam

Cytat:
2005-06-18 12:38:52, MARCIN_RADOM pisze:
a może to są wyloty powietrza? zreszta wloty czy wyloty mi sie nie podobają. dla mnie oryginał to oryginał. nie cierpię zmian w blachach beemek. czy to wloty, wyloty, czy bad looki, czy zaspawane zamki. nie toleruje tego i już. pozdrawiam

czy w loty czy wyloty to jest nie ważne, jeżeli wylot to czego? A jeżeli wlot to miał być, to kierunek umiejscowienia świadczy o inteligencji "tuningującego". I na temat różnych przeróbek w blasze mam takie same zdanie. pzdr

Cytat:
jeżeli wylot to czego?

np ciepłego powietrza, owiewającego silnik i chłodzącego go dodatkowo.
pozdrawiam

fele zajefajne.. niezly parapet... a leksusy mi sie nie podobaja.. osobiscie jestem zwoleninikiem bialo czerwonych lamp zwyklych lub clear. a tak ogolnie to z pewnioscia beia przyciaga wzrok.pozdrawiam

no wiec tak

swiatła z tyły lexusy poniewaz jak go kupiłem miał przyciemniane amatorsko przez poprzedniego własciciela i zakupilem lexusy nie było wtedy jeszcze diodowych a chcialem zeby auto wygladalo inaczej

feralne wloty na masce rowniez sprawka poprzedniego wlasciciela chcial montowac wiekszy silnik i inny zderzak z wiekszymi wlotami dac z przodu i to cos mailo chlodzic silnik dodatkowo

kierunki z przodu sa biale

alufelgi kiedy je zobaczylem pomyslalem musze je miec kosztowały 2700zł

poszerzenia były wykonywane w zakładzie mojego dobrego kolegi(który tez ma bemke tylko ze rekina)

wnetrze nic szczególnego seryjna czarna skóra

Witam! BMK-a fajna ale.... te alu.... hmmmmmm nie dalbym za nie 1500!!!! Tyle ze FIRMA! jESZCZE KILKA ZECZY BYM DODAL

nikt by ci jich nei dal moze za 1500.. i dlatego ewnie takich nie masz....za taka firme sie tyle placi... ja uwazam ze nie takie wcale drogie jak na hamanna.. bardzo ladne..

Cytat:
2005-06-18 16:30:05, Kowal201 pisze:
Witam! BMK-a fajna ale.... te alu.... hmmmmmm nie dalbym za nie 1500!!!! Tyle ze FIRMA! jESZCZE KILKA ZECZY BYM DODAL

heheheh wszystko na odwrot, wlasnie felgi sa tyle warte i sa ladne a pare rzeczy to tu nalezy odjac

a czy wszyscy inni tez moga sie w tym poscie chwalic bo tez zalozylem nowe buty

mozesz wstawic fotke swoja i smaochodu w temacie "przedstaw sie" czy jakos tak.

bejka bardzo fajna tylko lusterek m3 brakuje