MotoNews.pl

Festiwal riedla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze na 99% bede na festiwalu riedla. glownie chodzi mi o zespol cree (syn riedla i zespol). niestety festiwal jest 2 dniowy a idac na wybrany zespol i np w niedziele tylko trza zaplacic calosc za 2 dni czyli 30 zeta w przedspredazy lub 35 na bramkach. trudno zaplace. i tuu pytanie: czy ktos sie nie wybiera moze?? bedzie kilka zespolow jednak mnie interseuj raczej tylko cree i pozniej jest dzem. wiec to jest niedziela wieczor. i tu moje pytanie ktos sie wybiera luub ma ochote sie wybrac?? na pewno bede jechal autem i bede wracal w nocy do krakowa. tak jak moiwlem cena biletu 30/35 zeta. wiecej szczegolow: festiwal riedla

jak cos to mam miejsca w aucie. pozdro

mysle ze sie zgadamy

Ja bankowo będę na festiwalu, nawet nie mam daleko
Goorek: a nie lepiej przyjechac na dwa dni z namiotem? Pierwszego dnia jest projekcja filmu o Ryśku.
A dla zainteresowanych jeszcze dwa linki: www.festiwal.tyski.pl i www.festiwal.bil.pl. Szczególnie polecam tą pierwszą stronke, ładnie zrobiona we flashu.

i ja planuje sie tam zjawić.
przybądź na dwa dni to sie pointegrujemy .

Cytat:
2005-07-25 23:22:51, layer pisze:
a nie lepiej przyjechac na dwa dni z namiotem? Pierwszego dnia jest projekcja filmu o Ryśku.

film bedzie w kinie a nie wiem jak tam bedzie z "widocznoscia" tego filmu i nie chcial bym sobie zepsuc wrazenia i na film pojde zapewne do kina.

co do integracji-sosinia czeka) mysle ze na cree i nowy (niestety juz nie ten sam) dzem bede z checia)

pozdro