Fajowy cossi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
539Km wszystko w temaciecossi

brak mi poprostu słów by opisać co czuje jak na niego patrzę.....
marzenia......

Poza wyglądem po prostu super z resztą nie ma lepszej rekomendacji:

"Danke an Ahmed Bayoo , Harvey Gibbs, Mike Rainbird, Powered by Ellmer Autosport"

ja go chce!!!!!!!!!!!

Hmm mozę pocieszy was to że na pewno ma ogromnego laga i pewnie dużo pali?

Swoją drogą sam jestem ciekaw jak się prowadzi taki 500 konny... ze zrobionym porządnie zawiasem

Cytat:
2005-06-27 17:06:36, Azrael pisze:
Hmm mozę pocieszy was to że na pewno ma ogromnego laga i pewnie dużo pali? Swoją drogą sam jestem ciekaw jak się prowadzi taki 500 konny... ze zrobionym porządnie zawiasem

niestety nie ma nic na tym nieszczesnym swiecie za darmo... jak goscia stac na taki samochod to i na paliwo zapewne tez...

Hihi... ludzie mają pieniądze

Ale fotele od Foki

Cytat:
2005-06-27 17:12:23, WilK pisze:
Hihi... ludzie mają pieniądze Ale fotele od Foki

Eeeetam odrazu pieniadze.... To 18-sto letniego chlopaczka ktory dostaje kieszonkowe...
A tak powaznie to niezla bryczka... niezla, niezla... i przez niezle stadko konikow ciagnieta...

Jest pięny , ale felgi bym zmienił nie podobywuje mnie się ten wzór

Cytat:
2005-06-27 18:04:07, kornat pisze:
Jest pięny , ale felgi bym zmienił nie podobywuje mnie się ten wzór

Są paskudne.

Szukam sponsora
Plus drugiego, który pozwoli mi go utrzymać (paliwo + dodatki)

ogień w szopie!!!

I prosze bardzo jakby ktos mial pare euro do wydania to moze sobie sprawic cossiego...
422 PS

Nio ten to taki Wilk w Owczej skórze podobywuje mnie się i to bardzo

Cytat:
2005-06-27 22:13:34, open pisze:
I prosze bardzo jakby ktos mial pare euro do wydania to moze sobie sprawic cossiego... 422 PS

No tego to jakiś kretyn ma. Inne koła z przodu i z tyłu :-/

Cytat:
2005-06-28 00:42:53, Azrael pisze:
No tego to jakiś kretyn ma. Inne koła z przodu i z tyłu :-/

Rozumiem ,ze chodzi Ci oto,ze inne wysokosci opon co nie jest dobre dla napedow.

Ten pierwszy stal tez kiedys na autoscoucie... za jakies 40 000 euro

Cytat:
2005-06-28 00:48:31, Seba pisze:
Rozumiem ,ze chodzi Ci oto,ze inne wysokosci opon co nie jest dobre dla napedow.

W ogóle pomysł żeby pakować do tego auta szersze gumy z tyłu jest idiotyczny z punktu widzenia prowadzenia, ale oczywiście dla napędu jest tu także zabójcze, no a opona 255/35R18 w tym aucie to już jakaś żałosna komedia z gatunku "germanstyle". Rzyg.

Bez nerwacji... Ludzie różne rzeczy robią. Maja za co to sobie robią. Ja nie mam, to nie robię...

Cytat:
2005-06-28 02:46:02, Azrael pisze:
W ogóle pomysł żeby pakować do tego auta szersze gumy z tyłu jest idiotyczny z punktu widzenia prowadzenia, ale oczywiście dla napędu jest tu także zabójcze, no a opona 255/35R18 w tym aucie to już jakaś żałosna komedia z gatunku "germanstyle". Rzyg.

pojecie wzgledne... zgodze sie z wiekszym obciazeniem tylnego mostu i jego destrukcyjnym dzialaniem... ale patrzac na moc i pamietajac ze znajomy Niemiec do audi RS2 wlozyl tylne felgi od 911 turbo z oponami 295/35... tlumaczac "zeby ruszal przy ponad 350KM mocy, a nie stal i palil laczki..."