Wczoraj - katowice na chodniku esperak klubowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kolor chyba granatowy, dwie kwadratowe ruły wydechowe symetrycznie z tylu, siateks z przodu - kto to ?

mijalem piechtobusem, nie zauwazylem znakow szczegolnych ( za brak naklejki klubowej )

no to całkiem prawdopodobne że widziałeś były samochód Bogdana1.

wiec zdarli naklejke - tez mi to wygladalo na samochod Bogdana.

Bogdan, dawaj no adres obecnego wlasciciela, trza mu spuscic... za zdetronizowanie naklejki

Cytat:
2005-07-16 16:25:54, Cwikus pisze:
Bogdan, dawaj no adres obecnego wlasciciela, trza mu spuscic...

Jesssu. Dopiero wrciłem z okolic Częstochowy i znów trza jechać

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-07-16 16:25:54, Cwikus pisze:
wiec zdarli naklejke - tez mi to wygladalo na samochod Bogdana. Bogdan, dawaj no adres obecnego wlasciciela, trza mu spuscic... za zdetronizowanie naklejki

To byłem na pewno "ja" (były oczywista)

Ten skubaniec najczęściej stoi na Alei Korfantego przy dużych światłach za Spodkiem w górę .....skubaniec bo.....zdarł Klubową Naklejkę ...Jasne że to jego auto ale kuźwa.....jeździ usyfiony i to mu nie przeszkadza, ze chlew w środku tez nie, że non stop coś w Esperaku rozdupcza tez nie, że zepsuł już 100 drobnych rzeczy i ich nie naprawia ...też nie ....ale naklejka mu wadziła eeeeeeh ! ......już mu Beatka proponowała żeby nam to auto "oddał" bo się marnuje w jego szpotlawych łapach !

Pozdrowionka!!

bogdanie, trza sie ugadac, siły zwołać i spuścić...

Cytat:
2005-07-17 23:57:43, bogdan1 pisze:
bo się marnuje w jego szpotlawych łapach !

W jakich łapach??? He hee dobrze że Grzesiu nie czyta forum lol

Cytat:
2005-07-18 23:56:32, plump pisze:
W jakich łapach??? He hee dobrze że Grzesiu nie czyta forum lol

Grzesiu jest spoko!....szpotlawe łapy do Esperaka ma jego brat Karol który też zresztą nie czyta forum bo jest ponad to (czyli ponad nas ? )

No to chyba, że tak
Ja w sumie jestem też ponad TO, ale ze wzgl na Ciebie i Beatkę...