OGAR LS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Tylko mnie na dzień dobry nie zlinczujcie że mam BMW
Jestem tu nowy i aktualnie szukam Syreny 105L do odrestaurowania

Wracając jednak do tematu
Szukam materiałów na temat prototypu OGAR LS (dane techniczne, zdjęcia, historia).
Z góry dziękuję za pomoc

mój mail e21-kuba@bmw-orr.org

Pozdrawiam

pagan wiesz co masz robic

Witamy kolegę na naszym forum.

Bardzo ładne BMW widzę w profilu

Cytat:
2005-07-09 23:41:35, Rys1977 pisze:
pagan wiesz co masz robic

No co Ty Kulturalny kolega, przywital sie na forum, nie pisze jak dyslektyk i ma naprawde ladne BMW. Mimo ze popularny model, to ma na sobie zero "wiejskiego tjuninku" i jest pieknie zadbany. Klasyczny youngtimer. Az szkoda ze tak malo takich samochodow sie widzi.

Właśnie śliczna Beteczka W końcu nie jakaś stjuninkowana padaka, tylko ładne biemdabliu
Lusterka jedynie mi nie pasują, na mój gust powinny być czarne, chyba że fabrycznie były w kolorze nadwozia
Pzdr

Przyłączę się do ocen Kolegów.
Ładne to BMW, ładniutki klasyk bez zbędnych upiększeń. Przecież ono fabrycznie jest piękne a po co dodatki ala wiejski tjunink
hm...dużo ładniejsze od wiadomej 520
Pamiętacie
A lusterka z tego co pamiętam to z taśmy były w kolorze

Dziękuję wszystkim za opinię na temat mojego E21, ale nie każdy ma rację

Moje autko to BMW E21 315 '83. Jest ono w stanie oryginalnym, żadnych dodatków, po prostu tak jak wyjechało z fabryki. Oryginalny lakier, wersja przygotowana na zamówienie więc ma wiele opcji dodatkowego wyposażenia (min. elektryczne i lakierowanie lusterka). Na zakończenie dodam, że aktualny przebieg to 108tyś km - oryginalny!

To było takie skromne OT, ale wypadałoby coś napisać przy takim zainteresowaniu

Wracając jednak do tematu.
Szukam materiałów na temat prototypu OGAR LS (dane techniczne, zdjęcia, historia).
Z góry dziękuję za pomoc

mój mail e21-kuba@bmw-orr.org

Pozdrawiam

Wracajac do tematu--piekny BMW masz!! Para lat temu (wlasnie w roku 1983) mielismy tez e-21 w tym ze byl 1979 323i z 19000km. przebiegu. To sa po prostu wspaniale samochode!!! Chyba Twoj powinno miec 2 lampki z przodu zamiast 4, ale jak mowilesz, moze z powodo tego ze na zamowienie zostal budowany.

Witam i pozdrawiam.

Cytat:
2005-07-10 11:15:08, hetman pisze:
Chyba Twoj powinno miec 2 lampki z przodu zamiast 4, ale jak mowilesz, moze z powodo tego ze na zamowienie zostal budowany.

Zwróc uwagę, że środkowe lampy są mniejszej średnicy. Jest to grill firmy Hella dostępny jako opcja w salonie. Ale masz racje ta wersja miała jedną parę lamp.

Widzę, że moje E21 budzi większe zainteresowanie niż moje pytanie...

[ wiadomość edytowana przez: e21-kuba dnia 2005-07-10 13:47:51 ]

ale piekna beta! bardzo mi sie podoba. wybacz, ze nie pisze ci o tym na mejla, ale mi tez sie podoba twoje BMW.
niestety dane o ogarze sa scisle tajne i nie mozemy ci ich podac ani na forum, ani na mejla.

[ wiadomość edytowana przez: PAGAN dnia 2005-07-10 11:58:19 ]

Witaj
Jak będziesz potrzebował pomocy ze Syreną lub jej remoncikiem, to wal do mnie. Mieszkam niedaleko i chetnie posłużę pomocą.

Cytat:
2005-07-10 11:54:20, PAGAN pisze:
(...) niestety dane o ogarze sa scisle tajne i nie mozemy ci ich podac ani na forum, ani na mejla.

Robi się ciekawie

PAGAN zmienił swoje stanowisko, czy jak?

Tekst mnie normalnie powalił

Cytat:
2005-07-10 11:54:20, PAGAN pisze:
niestety dane o ogarze sa scisle tajne i nie mozemy ci ich podac ani na forum, ani na mejla. [ wiadomość edytowana przez: PAGAN dnia 2005-07-10 11:58:19 ]

Nierozumiem, choć niektórych rzeczy z zasady lepiej nie rozumieć. Mniej się wie to krócej jest się przesłuchiwanym

Chodzi Ci o tego zwyczajnego Ogara z Muzeum? O nim to chyba nie ma za wiele informacji.

chyba nawet gdzies sa info o nim na forum, to co Pagan pisal zeby sie nauczyc na festiwal

wracając do tematu do Betka jest naprawdę miła dla oka i jej stan jest też budzi podziw miło patrzeć na takie auto.
A teraz z innej baczki pogadaj może z OLO - opiekunem Ogarów na Europę śr-wsch, myślę ze on może coś wiedzieć, szczególnie o elektryce w tym aucie ale i inne ciekawe rzeczy też pewnie wie

podwozie tozwykły PF
silnik - 115C
elektryka - Olo coś wspominał że to połączenie F125p i F132
nic wiecej nie powiem bo nie wiem na 100% więc nie chcę tworzyć legend o Ogarze

Cytat:
2005-07-11 10:22:09, Jojo pisze:
...więc nie chcę tworzyć legend o Ogarze

wystarczy jedna o Warsie