Sprężarka klimy - padła ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
No i niedługo nacieszyłem się działającą klimą, po napełnieniu, chłodziło krótko. Ale przynajmniej gość w tej cenie nabił drugi raz z barwnikiem, pojeździłem pare dni i wczoraj jego diagnoza - padła sprężarka bo z niej niby wycieka Nigdzie indziej nic nie znalazł, zdarzyło się może komuś aby miał wyciek w środku auta ???
I gdzie można regenerować tanio "i" dobrze sprężarkę, bo nie wiem jak sie zapatrywać na używaną - różnie to z tym "na 100% sprawnym" bywa.

Jakby co to mam sprezarke klimy. Moge ci sprzedac za 200pln + gwarancja rozruchowa. Wymontowalem kiedys ze swojego auta jak montowalem turbo i teraz lezy zapoakowana w piwnicy w pudelku.

Pozdr
jadzwin

Cytat:
2005-07-05 15:19:05, Jadzwin pisze:
Jakby co to mam sprezarke klimy. Moge ci sprzedac za 200pln + gwarancja rozruchowa. Wymontowalem kiedys ze swojego auta jak montowalem turbo i teraz lezy zapoakowana w piwnicy w pudelku. Pozdr jadzwin

Jadźwin, a nie masz może wiatraka pomocniczego? Ten na skarplaczu....

Wiatrka zostal sprzedany
jad

Cytat:
2005-07-05 15:19:05, Jadzwin pisze:
Jakby co to mam sprezarke klimy. Moge ci sprzedac za 200pln + gwarancja rozruchowa. Wymontowalem kiedys ze swojego auta jak montowalem turbo i teraz lezy zapoakowana w piwnicy w pudelku. Pozdr jadzwin

Dzięki , pewnie skorzystam jak działająca, chociaż wolałbym być pewnym że to sprężarka a nie spieprza gdzieś w środku. Ale jak to możliwe żeby sie sama tak sypnęła, i da się to samemu założyć żeby potem tylko pojechać napełnić, bo serwisy policzą swoje a może jeszcze wymyślą inną usterkę