MotoNews.pl

21-22 maja 2005 TUNING SHOW KRAKÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może się wybierzecie . Zapraszam ja napewno będę a więcej informacji wyślę w najbliższym czasie chyba że czuczu mnie wyprzedzi i sam coś podeśle. Pozdrawiam

Godziny otwarcia targów dla zwiedzających:
sobota 21.05 10.00-15.30
niedziela 22.05 10.00-15.30

bilet wstępu - 5 zł

Firma Targi w Krakowie zaprasza na trzecią edycję Tuning Show w Krakowie. Impreza odbędzie się w dniach 21-22 maja 2005 roku, na terenach wystawienniczych Targów w Krakowie

Po raz pierwszy Tuning Show w Krakowie odbył się w czerwcu 2003r. Było to wydarzenie pionierskie. Nigdy wcześniej właściciele tuningowanych samochodów, firmy produkujące i sprzedające wszystko co z tuningiem jest związane oraz warsztaty, w których samochód można "poprawić", nie mieli okazji do spotkania się w jednym miejscu i czasie na profesjonalnej imprezie poświęconej ich pasji. Pierwszy Tuning Show w Krakowie zebrał bardzo pochlebne opinie uczestników i dziennikarzy.
W imprezie wzięło udział ponad 100 samochodów, ekspozycję zwiedziło prawie 4 000 osób.

Druga edycja odbyła się w dniach 15-16 maja 2004 i stała się jeszcze większym wydarzeniem. Prezentowanych było ponad 130 samochodów, które oglądało ponad 6 tysięcy osób aktywnie uczestniczących w programach towarzyszących.

W programie imprezy znalazły się m.in. efektowny "kręciołek" dla każdego chętnego posiadacza stuningowanego samochodu, konkurs "palenia gumy", konkursy na najpiękniejszy samochód, najlepszy zestaw audio i wiele, wiele innych.

Po raz pierwszy na terenie Lotniska w Czyżynach odbyły się wyścigi równoległe, w których wzięło udział ponad 40 załóg.

Trzecia edycja konsekwentnie będzie budowana wokół wystawy tuningowanych samochodów, ale rozszerzona zostanie o kilka innych konkursów: zawody związane z techniką jazdy, drifting - sztuka poślizgów, pokazy z zakresu bezpieczeństwa za kierownicą i szereg innych. Przede wszystkim jednak, główną atrakcją stać się mają wyścigi równoległe na ulicach Krakowa. Tym razem nie lotnisko, ale to, od czego zaczęła się moda.

Udział zapowiedziały już wszystkie kluby obecne na poprzednich edycjach oraz wiele innych.

Gwarantujemy niezapomnianą atmosferę i moc wrażeń.

Moze Bysmy sie wybrali klubem ??

heheh 22 jest 1/4 w Rzeszowie
juz byly 4 imprezy z 1/4 mili

Nastepne to 5 czerwiec stalowa wola
5 czerwiec pila
11 czerwiec biala podlaska

itd

jade na wszystkie obojętnie z kim HWHEHEHEHHEHE POZDRO

--------------------------------------------------
biedna alfa tlylko stoi

Ja tez na pewno bede, mysle ze bedzie na co popatrzec...
pozdrawiam i zapraszam wszystkich

www.targi.krakow.pl - wiecej informacji t (plan dojazdu itp)

tuning show

duzy plik 460mb
pokazane samochody pózniej konkurs na najgłosniejszy wydech i małe pokazy na motorku na koncu jak ktos chce to sobie sciganie

A wlasnie ja tez mam troche materialow z tuning show - sam robilem, okolo 400 zdjec kilka krotkich filmikow z 1/4, palenie gumy a na wydech sie nie dopchalem pozdr.

Glazz to wrzuć na płyte i moge je walnac na wwww.
Tylko daj automatycznie swoją ksywe jakims programem zeby potem nie było wiesz czego hehehehehe

Wrzuce i dam Ci w niedziele
...ehhh jakos to zniose

Cytat:
2005-07-03 22:37:10, GEOO pisze:
tuning show duzy plik 460mb pokazane samochody pózniej konkurs na najgłosniejszy wydech i małe pokazy na motorku na koncu jak ktos chce to sobie sciganie

Ogladnalem wlasnie, jakos przynajmniej z filmu nic ciekawego nie widac :/ , same jakies plastiki , a gdzie hamerykany?