Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() draco_pl Fiat Marea Weekend T ... okolice Grodziska Maz. | 2005-07-06 12:03:25 Widzieliście takie cudo? Folia na lampy Ciekawy jestem jak to naprawdę jest z tą przepuszczalnością i jak to się ma do przepisów. Nie chce misię coś wierzyć, że miśki nie mogas się tego czepnąć. Jast to bądź co bądź zmiana właściwości lampy. |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-07-06 12:05:15 Chciałbym zauwazyc ze niektóre lampy na fotkach są orygnalne... a te ciemne.. to lakier do lamp. Wiec ta folia to jedna wielka SCIEMA!! |
![]() the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-07-06 12:34:13 Trzeba było wrzucić to w "cuda z Allegro" albo "WT". Ja obstawiam, że w tą folią to może być oblepiona tylko Cliówka na samej górze. Z podkresleniem słowa "może"!!! Reszta to lakier tak obstawiam z czego te od Hondy Accord to chyba nawet oryginalne lampy nie przerobione. Nie pamiętam dokładnie, ale... (mogę się mylić oczywiście). A co do policji... skoro to folia to ewentualnie na miejscu zawsze można ją zerwać i nie byłoby chyba problemu. A jeżeli folia dobrze przepuszcza światło a folia nie zmienia barwy światła to policja może sobie to zlać. Taki to w Polsce tuning - maksymalizacja efektów / minimalizacja kosztów ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-06 20:58:51 Cio to za aukcja ![]() ![]() Powód... Clio - spray do lamp na 100%. Wiem gdyż widziałem to auto kilkakrotnie na własne oczy. Audi A6 - lampy oryginalne firmy Tresser. BMW 3 - dwie opcje: 1. Spray 2. Oryginalne lampy MHW (ew. In - Pro) wykonują identyczne elementy, więc ciężko stwierdzić. Honda Accord - To jest najlepsze... lampy oryginalne z którymi auto opuszcza fabrykę ![]() Opel Corsa - pewien nie jestem. Lampy na 100% nie są ciemne "fabrycznie" ze względu na lakierowane na zielono światło cofania. Obstawiam jednak spray. Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-07-06 21:12:04 SpeedR a te panie na ostatnim zdjeciu to z jakiej firmy sa??? ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-06 22:54:28
Nie poznajesz - Slut' N Company ![]()
Ty perfidny rozpustniku ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |