MotoNews.pl

Folia na lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widzieliście takie cudo? Folia na lampy Ciekawy jestem jak to naprawdę jest z tą przepuszczalnością i jak to się ma do przepisów. Nie chce misię coś wierzyć, że miśki nie mogas się tego czepnąć. Jast to bądź co bądź zmiana właściwości lampy.

Chciałbym zauwazyc ze niektóre lampy na fotkach są orygnalne... a te ciemne.. to lakier do lamp. Wiec ta folia to jedna wielka SCIEMA!!

Trzeba było wrzucić to w "cuda z Allegro" albo "WT". Ja obstawiam, że w tą folią to może być oblepiona tylko Cliówka na samej górze. Z podkresleniem słowa "może"!!! Reszta to lakier tak obstawiam z czego te od Hondy Accord to chyba nawet oryginalne lampy nie przerobione. Nie pamiętam dokładnie, ale... (mogę się mylić oczywiście). A co do policji... skoro to folia to ewentualnie na miejscu zawsze można ją zerwać i nie byłoby chyba problemu. A jeżeli folia dobrze przepuszcza światło a folia nie zmienia barwy światła to policja może sobie to zlać. Taki to w Polsce tuning - maksymalizacja efektów / minimalizacja kosztów

Cio to za aukcja A może raczej pytanie powinno brzmieć - kto to wystawił

Powód...

Clio - spray do lamp na 100%. Wiem gdyż widziałem to auto kilkakrotnie na własne oczy.

Audi A6 - lampy oryginalne firmy Tresser.

BMW 3 - dwie opcje:
1. Spray
2. Oryginalne lampy MHW (ew. In - Pro) wykonują identyczne elementy, więc ciężko stwierdzić.

Honda Accord - To jest najlepsze... lampy oryginalne z którymi auto opuszcza fabrykę

Opel Corsa - pewien nie jestem. Lampy na 100% nie są ciemne "fabrycznie" ze względu na lakierowane na zielono światło cofania. Obstawiam jednak spray.

Pozdrawiam - SpeedR

SpeedR a te panie na ostatnim zdjeciu to z jakiej firmy sa???

Cytat:
2005-07-06 21:12:04, Bartek1112 pisze:

Dokładnie. SpeedR tylko nie mow że to na tych paniach to też spray.

Cytat:
2005-07-06 21:12:04, Bartek1112 pisze:

Nie poznajesz - Slut' N Company

Cytat:
... SpeedR tylko nie mow że to na tych paniach to też spray...

Ty perfidny rozpustniku

Pozdrawiam - SpeedR