Komisy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

nie bardzo wiedzialem gdzie wrzucic temat wiec zdecydowlem sie tutaj...

chce kupic jakies niedrogie radio do cinquecento i nie bardzo chce jechac na gielde bo moze byc kradzione. czy moglibyscie mi powiedziec gdzie w krakowie sa komisy z radiami samochodowymi? slyszalem ze jest cos takiego ale google nie znajduje nic ciekawego...
z gory dzieki.

duzym komisem jest Allegro. Szukaj radia z papierami...

heh no tak ale tam ludzie daja ceny niewiele nizsze niz sklepowe (nowe) a poza tym jest duzo wieksze prawdopodobienstwo ze z radiem bedzie cos nie tak... a pozniej odsylanie, mailowanie, uzeranie sie...

jednak wolalbym pojsc gdzies ogladnac, posluchac i dopiero kupic...

hmm idz do jakiej kolwiek firmy zajmujacej sie CA a tam napewno beda miec uzywki.

Cytat:
2005-07-06 11:05:19, DonAndress pisze:
heh no tak ale tam ludzie daja ceny niewiele nizsze niz sklepowe (nowe) a poza tym jest duzo wieksze prawdopodobienstwo ze z radiem bedzie cos nie tak... a pozniej odsylanie, mailowanie, uzeranie sie... jednak wolalbym pojsc gdzies ogladnac, posluchac i dopiero kupic...

Niewiele? Czemu od razu zakladasz ze bedzie cos nie tak? Ja kupilem juz dwa radia na allegro i oba sa w porzadku.

Cytat:
2005-07-06 12:08:08, Focus pisze:
Czemu od razu zakladasz ze bedzie cos nie tak? Ja kupilem juz dwa radia na allegro i oba sa w porzadku.

Moze nie zakladam ale biore pod uwage... a 200-600zl to nie jest mala kasa zwlaszcza ze to tylko ma grac bo w cinquecento Chopina nie poslucham. Wiesz poprostu nie chcialbym sie naciac a wiadomo ze rozni ludzie na allegro sprzedaja...

Moze od razu zapytam co sadzicie o takim wynalazku jak Micromaxx/medion model md4925. Co prawda wlasnie widzialem to na allegro ale odtwarza nawet mp3 i cena 250zl... Wiem ze to musi byc slaba jakosc ale czy do cinquecento sie nie nada nawet? Zupelnie odradzacie?

jest osobny topic a medionach czy jak im tam... nawet jak bedzie koztowac 200 zl to nie kupuj... Bedziesz bardzo zawiedziony.