MotoNews.pl

Tabliczka na skrzyni biegow w e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widzial ktos na swojej skrzyni w e36 tabliczke z oznaczeniem oleju jaki do niej wchodzi??? ja u siebie nigdzie nie widze zadnej tabliczki a niestety sa 2 mozliwosci co do oleju.

tak ja mam taka jak pod numer 2 jest po prawej stronie skrzyni dosyc wysoko trzeba sie przyjzec zeby ja zobaczyc...

Cytat:
2005-07-22 19:05:39, Ghost_24 pisze:
tak ja mam taka jak pod numer 2 jest po prawej stronie skrzyni dosyc wysoko trzeba sie przyjzec zeby ja zobaczyc...

po prawej stronie znaczy od strony fotela pasazera?

tak dokladnie... musisz sie naprawde dobrze przyjzec bo jest wysoko sprobuj tam przetrzec skrzynke szmatka bo jest napewno zabrudzona...

pozdrawiam

przetarlem chyba cala skrzynie i znalazlem tylko nr i nazwe firmy GETRAG, Ty jakiej masz firmy skrzynie?

to co pamietam to tylko kolor naklejki i napis na niej...nie jestem wstanie powiedziec ci jakiej firmy mam skrzynie nie kojarze zeby tam cos takiego bylo moze przeoczylem jezeli bardzo potrzebujesz tej informacji to sie wgramole pod bawarie

nie nie, bardzo to nie potrzebuje ale nazwe producenta powinines widziec bo tez jest po tej stronie i to spory taki wytloczony napis