Jaki model BMW jest najładniejszy?

Ankieta: najładniejszy model BMW
e-21
e-30
e-36
e-46
e-12
e-28
e-34
e-39
e-60
e-23
e-32
e-38
e-65
e-24
e-63
e-31

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proszę o obiektywne głosy

e-36 ma trzy głosy z tego dwa to posiadacze tego własnie modelu. na własny model nie powinno się chyba głosować.

już ma cztery głosy z tego trzy od posiadaczy tego własnie modelu. hehehe

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-11-07 16:42:12 ]

Cytat:
2004-11-07 15:39:05, MARCIN_RADOM pisze:
e-36 ma trzy głosy z tego dwa to posiadacze tego własnie modelu. na własny model nie powinno się chyba głosować. [ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-11-07 15:41:22 ]

niby czemu? moze dlatego ze twoj faworyt nie ma tylu glosow ??

Cytat:
moze dlatego ze twoj faworyt nie ma tylu glosow ??

nie tolo, nie dlatego. poprostu uważam że w dobrym tonie jest zachować odrobine skromności i nie chwalic swego ogona jak sroka. nawet polityy nie oddają głosów sami na siebie. napisałbym to jeszcze raz nawet gdyby to chodziło o e-28 czy każdy inny. widzę że lubisz sie ze mną przekomarzać, ale ani troszkę mnie nie poznałeś. ja byłem pewien że skomentujesz mojego posta.
pozdrawiam

widzę że robi się ankieta pt: jakim autem jeżdżę

nie ma się co dziwić...
z autem jest jak z dzieckiem, każdy rodzić uważa że jego najładniejsze

więc pewnie dlatego że ja nie mam potomstwa nie uważam że moje auto jest najpiękniejsze

Moim zdaniem ta ankieta nie ma sensu wiekszosc z tych modeli ma jeszcze rozne rodzaje nadwozia niektorym np moze podobac sie E36 cabrio a nie trawia E36 sedam podaje przykaldy nikogo nie chce obrazic i proponuje rozbic ta ankiete na modele i rodzaje nadwozi.

hmm, żadne z nas nie wie kto z odwiedzających forum jest szczęśliwym rodzicem, ale conajmniej dziwnie wyglądałaby gdyby ktoś codziennie kopał swoje auto za to że jest najbrzydsze na świecie a on musi nim jeździć .

PS
w takim razie ja jestem przysłowiową sroką i pochwalę swoją E-34

lind zabrakło by na to miejsca, poza tym czy podoba m isie e-36 cabrio, czy coupe to nadal jest e-36.

muszę się zgodzić tylko po części z kolegami z tego forum otóż byłem szczęśliwym posiadaczem e 36 ale w momencie gdy wsiadłem do e 46 coupe i miałem okazję "przetestować" to zakochałem sie w tym modelu i w nim odnalazłem poszukiwany komfort i duszę BMW

koti wsiądź do e-34 M5 lub "choć" do e-34 540i

widzę że szanowny moderator nie widzi chyba jednej najważniejszej rzeczy otóż każdy z nas ludzi jest inny jeżdziłem róznymi modelami bmw począwszy od poczciwego rekina po nową siódemkę ale tak jak piosałem we wcześniejszym poście e 46 znalazłem to coś..choć niestety cena tego pojazdu mnie narazie odstarsza

Cytat:
widzę że szanowny moderator nie widzi chyba jednej najważniejszej rzeczy

widzę koti, widzę. gdybym uważał, że wszyscy powinni mieć takie samo zdanie na temat ideału, nie byłoby tu tej ankiety. ja ci zwyczajnie zaproponowałem przejażdżkę jednym z tych modeli.

Ja nie będę "rodzicem chwalącym swoje dziecko"
Mam E36, ale uważam, że E34 ma swój niepowtarzalny agresywny wygląd.
Choć, chyba jednak trochę tym rodzicem jestem, bo E34 miałem.

mam e-36, głosowałem na e-39, choć miałem przy kupnie miałem wybór właśnie miedzy 36 i 39.

Nadal twierdzę, że ciężko porównywać Z3 do X5 i do "7"

dlatego ani X3 ani X5 nie ma w tym porównaniu- marcinradom

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-11-09 08:45:56 ]

Ja nie głosowałam na swoją e28, choć jest wg.mnie piękne, wybrałam e39, bo takim modelem zamierzam w naj(bliżeszej)dalszej przyszłości "durch die City dusen" ))

niestety kiddy nie zagłosowałaś, oddaj jeszcze raz swój głos.
pozdrawiam

czy to znaczy ze kazdy moze zagłosowac dwa razy lub wiecej?hm..........podoba mi sie to:>

kiddy nie zagłosowała wogóle do tej pory, dlatego ja poprosiłem o ponowne oddanie głosu. mam podgląd na to kto na co i kiedy głosował i do tej pory nie było nieuczciwych głosujących.