| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-01-31 18:39:02 Opowiadali mi znajomi ale nie wierzyłem.
Wiwat budowniczowie dróg. Tak oto wygląda jedna z ulic w Łańcucie:
Kisztan: to jest niemal Twoje podwórko. Rozumiem, że to taka ciekawostka turystyczna. -- Pozdr. Wiesiek (Maestro) |
wolczan Toyota Avensis T22FL ... JELENIA GÓRA | 2005-01-31 19:22:23 o kur.... ale jaja więcej takich wynalazków...
polacy to maja nasrane w baniach... |
teltom CIVIC i-VTEC/VECTRA C Stalowa Wola | 2005-01-31 20:20:34 ale zobaczcie jakie profesjonalne bramki zabezpieczające koło tego słupa |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-01-31 20:42:50 A ja myslałem ze w polsce juz gorzej byc nie moze... |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-01-31 21:19:22 No jeszcze nam Kisztan w to wpadnie
Jak by nie było jest to droga europejska. Cała ta szopka wynikła stąd, że ktoś najpierw zaczął robić, a dopiero potem pomyślał. W trakcie już rozbabranego poszerzania ulicy okazało się, że nie ma dokumentacji ani jakichś tam durnych pozwoleń na przesunięcie słupa i ten będzie tam sobie stał dalej. Uzyskanie owych pozwoleństw może potrwać nawet 5 miesięcy. Być może wcześniej owa sytuacja doprowadzi do jakiejś tragedii i wtedy sprawa będzie załatwiona od ręki. Durnota urzędasów i panoszenie się energetyków. teltom: w te bramki właśnie ktoś się wtryndolił i zrównał z ziemią, ale słup stanowi solidniejszą konstrukcję. -- Wiesiek (Maestro) |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-01-31 22:21:34 Prosze kolezenstwa, to sie nie ma co smiac, to sie ROZPRZESTRZENIA!!!!
![]() |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-02-01 08:22:29
Jeszcze latem ten słup był na poboczu. Co jest?
---- ---- ---- Jesienią poszerzyli tą uliczkę, ale jak to w Polsce bywa zamiast najpierw przenieść słup, a później zrobić nawierzchnię to u mas jest odwrotnie. Mam tylko nadzieję, że ten słup zniknie na wiosnę. Wiesiek, czemu nie wpadłeś do mnie na browarka lub kawkę. Następnym razem zapraszam! Ja mieszkam zaraz z tą szkołą, którą widać po lewej. A może jakiś zlocik na Podkarpaciu? |
LUK18 ESPERO 8.1 V8 Rzeszów | 2005-02-01 11:59:06
i to jest przedni pomysl
byle nie w najblirzszym czasie bo sesja w pelni |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-02-01 12:29:15
No to jak będziesz po sesji to daj znać. Powodzenia!!! |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-02-01 20:23:01 A mnie grypa zozłożyła Głos mam jak Himilsbach.
A właśnie byłem umówiony u Piotra w warsztacie na nagranie programu o Espero dla TVN Turbo i szlag to trafił - inne auto pozaklubowe wystąpiło.
LUK18: Co tam sesja, lepiej powiedz jak tam narty? Byłeś może na tym nowym stoku w Puławach koło Rymanowa? -- Wiesiek (Maestro) |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-02-01 22:37:32 a do ajkiego programu bylo to nagranie?i kiedy bedziee na antenie?moze moglby ktos to w jakims formacie zapisac co by mozna bylo na kompie sobie zachowac? |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-02-02 11:45:21
Jak mogłeś?
Pozaklubowe?
Przecież trzeba było jakiegoś SMS-a nadać i zaraz bym się zjawił. A taką fajną nalepę mam na tyłku.
Oj Wiesiu, Wiesiu
Policzymy się na zlocie |
LUK18 ESPERO 8.1 V8 Rzeszów | 2005-02-02 11:52:31
przeoczylem ten szczegol
korcze to kiepsko faktycznie mogles wczesniej chlanac chocby temat na forum zaraz by sie rezerwowi zawodnicy znalezli pewnie nawet z warzszawy by sie pisali |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-02-02 12:35:10 No zawaliłem
ale do końca myślałem, że jednak jak nie ja to ktoś (szwagier) moje auto tam dostarczy. To było w ubiegły czwartek - pamiętacie jaka zima rąbnęła. Rano było okropnie dużo nowego śniegu, mój dojazd do głównej drogi zawalony zaspami, ja rozłożony grypą , a szwagier nie zaryzykował jednak się przebijać. Żadne auto nie było tu w stanie zastąpić mojego, bo egzemplarz typowy to oni już mieli i chodziło o to konkretne.
Tytuł programu: "Espero - zalety i wady". Ale wyszło im chyba "tylko wady", bo widziałem tego ich zajeżdzonego rzęcha.
Oczywiście - nalepka klubowa była wskazana. No to Kisztan by godnie wystąpił. No właśnie - nalepka. Nie wiecie, gdzie by takową zdobyć? Z plikiem graficznym pewnie problemu nie będzie. Wiem Kisztan, że takowy posiadasz , ale co i gdzie z tym dalej zrobić?
Co do TVN Turbo to jest to kanał poświęcony motoryzacji. Tu macie program: TVN Turbo Je go odbieram z polsatu cyfrowego. Emisja tego programu z Espero ma być za jakiś tydzień. -- Wiesiek (Maestro) |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-02-02 12:47:22
Ja nalepę mam od Bogdana1 (Katowice). Napisz do niego może coś poradzi. Ja jedynie mogę zapodać Ci pliczek CDR |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-02-02 14:17:53 zgaduje ze to bedzie w programie "garaz"?czy w rentgenie?mam nadzieje ze uda mi sie obejrzec ![]() |
LUK18 ESPERO 8.1 V8 Rzeszów | 2005-02-02 23:49:40 ja stawiam na graz
ale jak pujda w slady auto szit (swiat)(ostatnie porownanie z 10 razy starsza vectra - baaaaardzo obiektywne ) i zbluzgaja esperaka tylko dla tego ze jest koreanski to im osobiscie japy zkapiszonuje |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-11 14:41:39 |