Montaz LPG w Stalowej Woli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wstyd sie przyznac, ale gleboko zastanawiam sie nad instalacja kapusty w moim pojezdzie. Mozecie mi polecic jakis zaklad, do ktorego warto wybrac sie i cos dowiedziec?

Tanio nie bedzie ale jak ma byc dobrze to kolo vw urzeduje "Zwirek i muchomorek" Inaczej sq8jx vel Kornel

widzialem jakis szyld na loku

jesli chodzi o cene i korzystne raty, to nisko ulica legutki zakladaja...

Raty mnie nie interesuja, zalezy mi glownie na jakosci wykonania i porzadnej instalacji (Tomasetto bodajze), w ktorej parownik jest zintegrowany z filtrami i zaworami i sterowany czesciowo elektronicznie.

Jedz do Kornela, poprawiaja po wszystkich okolicznych warsztatach, jak chcesz to nawet lpg z wtryskiem w fazie cieklej Ci zamontuja, podjedz i pogadaj napewno wiecej Ci pomoze niz wszyscy tu zebrani

A gdzie to dokladnie jest? W tych garazach po lewej jak sie na tarnobrzeg wylatuje?

Maja warsztat przy vw tzn wjezdzasz jak do salonu, i po lewej stronie stoi osobny warsztat, pewnie bedzie stal przed nim rozebrany simson. Jakbys zabladzil to pytaj kogokolwiek o Andrzeja albo Kornela

Tomasetto? hmm, nie kombinuj. Prosta, tania, dobrze założona i uregulowana to podstawa. 90% sukcesu to dobry warsztat.
W Stalowej nie znam, ale jak znajdziesz to daj jakiś kontakt.
T.

ja gaz zakladalem w rozwadowie na piaskach w zakladzie auto-gaz-but moze nie bylo tanio ale duzo osob mi polecalo ten zaklad zeby tam dojechac musisz skrecic w alice trauguta i jechac caly czas prosto tam bedziesz widzial reklame tej firmy

Oki, dzieki wszystkim, zaczynam poszukiwania...

Update: temat nieaktualny, z uwagi na moje miejsce zamieszkania przez caly rok wybralem Krakow (darmowe regulacje w ramach gwarancji itp.), kapusta zamontowana, jezdze taniej, tylko smierdzi

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek83 dnia 2005-08-10 22:14:09 ]