Doda u Wojewódzkiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy juz to kiedys bylo, ale nie chce mi sie sprawdzac

Moze ktos ma ripa z tego programu?? Jak cos to zapodajcie linka

a Tobie mandarynki w głowie??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jest w sieci torrent.

link jest np. na Torrent Dream Team

znalazlem juz na e-mule

ed2k://|file|Kuba%20Wojewodzki%20-%20Doda%20I%20Janiszewski.avi|141621248|5D5E17AF6589051FF353E663C6880F12|/

Miałem kiedyś na twardym kilka odcinków Wojewódzkiego, Doda była fajna ale Tytus był najlepszy

Titus rulz - Tytus...czy to jest markowe wino ?? "No jezeli pije je Marek to jak najbardziej"

Kto jeździł za mną na Brodnicy tegorocznej ten się naoglądał Dody Elektrody

a raczej za Toba

oo Poldek ze Zgierza

Ooo, OT . Nie rób OT z OT .
A Poldek jest z Torunia i Bydgoszczy jeszcze, ale ćśśśśś...

Ja tam wole Mandaryne ten jej glos.......popatrzcie jak technika idzie do przodu.......ja tez zaczne moja kariere piosenkarska zreszta po kilku piwach calkiem dobrze mi idzie smiem powiedziec ze nawet lepiej niz Mandarynie! mam tez kilka hitow typu "wez go do buzi" czy tez "jestes szalona" a co do Dody to mi sie bardzo podobalo to jak zaspiewala w Sopocie.

A tak dla tych co nieslyszeli jak Mandaryna spiewa:
yankee.site.ksknet.pl/Mandaryna.mp3

Cytat:
2005-09-05 18:33:49, Yankee pisze:
Ja tam wole Mandaryne ten jej glos.......popatrzcie jak technika idzie do przodu.......ja tez zaczne moja kariere piosenkarska zreszta po kilku piwach calkiem dobrze mi idzie smiem powiedziec ze nawet lepiej niz Mandarynie! mam tez kilka hitow typu "wez go do buzi" czy tez "jestes szalona" a co do Dody to mi sie bardzo podobalo to jak zaspiewala w Sopocie. A tak dla tych co nieslyszeli jak Mandaryna spiewa: yankee.site.ksknet.pl/Mandaryna.mp3

jak to naprawde jest mandaryna to , jestem pod wrazeniem jej talentu...

Cytat:
Ja tam wole Mandaryne ten jej glos.......popatrzcie jak technika idzie do przodu.......ja tez zaczne moja kariere piosenkarska zreszta po kilku piwach calkiem dobrze mi idzie smiem powiedziec ze nawet lepiej niz Mandarynie! mam tez kilka hitow typu "wez go do buzi" czy tez "jestes szalona" a co do Dody to mi sie bardzo podobalo to jak zaspiewala w Sopocie. A tak dla tych co nieslyszeli jak Mandaryna spiewa: yankee.site.ksknet.pl/Mandaryna.mp3

hehehe normalnie dalej smieje sie z tego, nic z tego ze dziewczyna dostala zadyszki po minucie i cos ja przytykalo kurde nie moge heheh Yankee gdzies to znalazl??

Cytat:
(...) dobrze mi idzie smiem powiedziec ze nawet lepiej niz Mandarynie! (...)

O to chyba nie trudno . A Doda to oprócz tego, ze nie najgorzej wygląda to ma przynajmniej kawałek głosu .

Cytat:
2005-09-05 18:43:06, boombel pisze:
(...) Yankee gdzies to znalazl??

Pewnie w "Dowcipie"

aha jeszcze jedno zwroccie uwage ne ten akcent kurcze to dzieci w podstawowce maja niekiedy lepszy

ciekawe jak wojewodzki zaprosiłby mandarynke do programu, i poprosil ja o zaspiewanie na zywo ale by jej jazde zrobil

Akcent masakra ale nawet polskiej piosenki ona nie umie zaspiewac.....Boombel kumpel mi to przeslal to wrzucilem no kompa Co do Dody to sie zgodze z Racem ma kawal glosu

no i ma czym "napędzic" struny glosowe

no bufory ma niewonskie