Szukam grilla - ratujcie skórę mojemu synowi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój ukochany synuś przypalantował przodem w słupek i rozwalił mi grilla.Może ktos ma lewą połówkę(tę od kierowcy).Będę wdzięczny bo nie popełnię morderstwa.

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-07-06 23:15:32 ]
[ powód edycji: korekta tytulu ]

będzie mały problem grill to rzadkość.

Ostatnio - dzięki uprzejmości rogacka zakupiem grill - ale ni sprzedam bo jest trochę lepszy niż ten na aucie...sorry - jesli tylko gdzieś na jkaimś szrocie w polsce to trafię to Ci kupię - zreszta teraz to już kupię jak tylko spotkam - żeby suię zabezpiezyć przed przypadkiem kiedy mój synus zrobi to samo co Twój ( a ostatni udało mu się zachcczyć o cioś tylnum błotnikiem....

ja też jak tylko spotkam to kupuję

Rogacek?? jak gaźniki???założyłeś???bo nic się nie odzywałes czy to w ogóel dotarło???

dotarło. spoko nie4 jeszcze nie zakładałem. solexy pójdą do silnika ladowskego. mam nadzieję że uda mi się zakupić jakiś motorek i zapakuję tam solexy.

A ktory rocznik tej samarki ? Bo to zalezy jaki ma grill (maska krotka czy dluga ?). Jesli nowszego typu to moge zalatwic w dwoch kolorach -srbrny i czarny

Jasiu, pobudka... tu nie o samarkę idzie kolega do trójki szuka

Obiecuje dozgonną wdziecznosc i groszek z robaczkami.A tak powaznie to mam tylni pas ale ten na wieksze swiatła z 1978 roku.POLMOZBYT.Oddam w dobre rece.Oczywiscie za darmo,bo sam za niego nie placilem.

hmmm, nowka w sklepie w Egerze zdaje sie - hungaria Sam widzialem

Popytaj Andrzeja z Krakowa on mzoe powie bo kupowal do swojej 01.

Przepraszam jestem troche slepawy bez okularow i z daleka zobaczylem 2109