Tester diagnostyczny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem na Allergo tester diagnostyczny. Co o nim sądzicię? warto go kupić?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=56825123&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E

tamten adres www. nie działa dodaje inny. Allergo

jak wstapisz do Klubu, to znacznie więcej ciekawych rzeczy można znaźć na klubowym serwerze... a taka zachęta...
A nie napisali, że nie działa z MK7....

Rozesłałem całej masie ludzi z forum schemat testerka oraz wykaz kodów błędów.Moze ktoś z nich umieścił to na gdzieś na stronce?Jak chcesz to daj znać to prześlę i Tobie.

Nieźle. Za diode LED , rezystor, kawałek obudowy, przełącznik i troche przewodzików prawie 50zl. To wszystko po wygórowanych cenach mozna kupić za max 10zł. A pozatym wszystko mozna znaleźć w sieci za darmo.

Cytat:
2005-07-09 17:40:55, Slawko pisze:
Nieźle. Za diode LED , rezystor, kawałek obudowy, przełącznik i troche przewodzików prawie 50zl. To wszystko po wygórowanych cenach mozna kupić za max 10zł. A pozatym wszystko mozna znaleźć w sieci za darmo.

Dokładnie tak....Uzywam takiego testerka(własnej produkcji) już 3ci rok.Wszystkie materiały dotyczące jego budowy oraz sposobu diagnozowania oraz wykazy błędów do poszczególnych silników dostałem dawno temu bodajrze od kolegi escorciarza z J.Góry za co jestem mu bardzo zobowiązany.

Cytat:
2005-07-09 17:37:54, Henryk pisze:
Rozesłałem całej masie ludzi z forum schemat testerka oraz wykaz kodów błędów.Moze ktoś z nich umieścił to na gdzieś na stronce?Jak chcesz to daj znać to prześlę i Tobie.

a możesz podesłac i mi?? będę dzwięczny bo po formacie gdzies mi wcięło.
hubertus78@o2.pl

eres, przecież Kielek napisał
Cytat:
2005-07-09 16:38:00, Kielek pisze:
jak wstapisz do Klubu, to znacznie więcej ciekawych rzeczy można znaźć na klubowym serwerze... a taka zachęta... A nie napisali, że nie działa z MK7....

Czegoś nie rozumiem , zachecacie do wstąpienia do klubu kolege, to wtedy dostanie coś o co pyta, a sam prosisz o cos takiego. Czyli na serwerze klubowym czegos takiego nie ma.

[ wiadomość edytowana przez: Slawko dnia 2005-07-09 17:59:49 ]

Dobra...juz się nie wtrącam bo zdaje się że palnąłem gafę

Cytat:
2005-07-09 17:59:16, Henryk pisze:
Dobra...juz się nie wtrącam bo zdaje się że palnąłem gafę

Nie Heniu, Ty jesteś Dobry Człowiek

Pozostaje jeszcze cena tzw. know-how. Jak napisalimy sofcik i powiedzieliśmy, że te 200kb to na rynku kosztuje pół miliona Euro, to też widziałem smutne miny. Dopiero jak wyszło, że oszczędza się pięć razy więcej, to była inna gadka... A i tak musiałem się obejść jakimiś ochłapami....

Schemat testera jest chyba na serwerze razem z kodami błędów. A jak poszukasz w sieci, to znajdzie się pewnie też na elektroda.pl. Natomiast na elektroda.pl nie znajdziesz wielu innych rzeczy, które są na serwerze

Hihi

dostałem maila,thx
BTW a może mam taki kaprys i nie kce korzystac z zasobów servera

Witam. Co do testowania silnika Czy jest też tester do Mk7 a konkretnie Bolero2 Bo odwiedziłem parę warsztatów i śmiałkowie wymiękli. Ponoć potrzeba 2 kable. Nie byłem ASO, a chciałem się upewnić czy przypadkiem nie mam padniętego impulsera prędkości. Nie wiecie czy to można sprawdzić

Cytat:
2005-07-10 16:55:05, pilot24 pisze:
Witam. Co do testowania silnika Czy jest też tester do Mk7 a konkretnie Bolero2 Bo odwiedziłem parę warsztatów i śmiałkowie wymiękli. Ponoć potrzeba 2 kable. Nie byłem ASO, a chciałem się upewnić czy przypadkiem nie mam padniętego impulsera prędkości. Nie wiecie czy to można sprawdzić

W MKVII ten patent niestety nie działa.

Dzięki

a masz cyfrowy licznik przebiegu

Cytat:
2005-07-10 15:24:48, eres pisze:
dostałem maila,thx BTW a może mam taki kaprys i nie kce korzystac z zasobów servera

No... jak nie chcesz, to pisz priva

nie nie mam ale jeśli jest możliwość taki gdzieś dostać i by podszedł to z chęcią

A tak apropo ałyszałem że kolega Wilk coś na ten temat może wiedzieć