MotoNews.pl
4 Regeneracja pompy wtryskowej Wrocław (185552/72) - PT

Regeneracja pompy wtryskowej Wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie we Wrocławiu moge znaleść zaufany warsztat w którym zregeneruje pompe od 2.5TDs 97r?? Oczywiśćie za rozsądną cenę.
Z góry dzięki

Kolego w Sobótce masz regeneracje pomp wtryskowych

Tak oczywiście ale za 2 tys Taka cena nie napawa mne optymizmem mojego portfela też

ale cały wrocław wozi do sobótki. tam są najlepsi, ci w mlecznej mnie wk...ili ostatnio , ale też są nieżli .

haha za 2000zł to mnie wyszedł cały silnik 2200zł póki co w idealnym stanie

na ulicy kościuszki ,teren byłego PKS-u chłopaki są też dość dobrzy i mają normalne ceny.niestety nie pamięram telefonu.Ale mogę dość dokładnie wytułmaczyć jak tam trafić

Ja dałem 2200 portwel pusty ale wreście jezdzi nomalnie

i jak, ile powiedzieli na kosciuszki????

A ja bym sprawdził tego gościa:
"Diesel Serwis" A. Strama
49-200 Grodków
Dąbrowskiej 7
woj. opolskie powiat brzeski gmina Grodków
tel. (77) 4155082
60km od Wrocławia. Można wrócić PKS.
Byłem u niego na regulacjach pompy, i jestem bardzo zadowlony.
Facet jest gaduła ale się zna i naprawia pompy od lat. A cena z racji odległości od Wrocławia jest duuuużo niższa.

Cytat:
2007-05-30 12:52:24, ElwoodWroclawiak pisze:
A ja bym sprawdził tego gościa: "Diesel Serwis" A. Strama 49-200 Grodków Dąbrowskiej 7 woj. opolskie powiat brzeski gmina Grodków tel. (77) 4155082 60km od Wrocławia. Można wrócić PKS. Byłem u niego na regulacjach pompy, i jestem bardzo zadowlony. Facet jest gaduła ale się zna i naprawia pompy od lat. A cena z racji odległości od Wrocławia jest duuuużo niższa.

Ja jestem umówiony na przyszły tydzień u niego. Zobaczymy, czy sobie poradzi z wyczyszczeniem mojego nastawnika pompy wtryskowej i ustawieniem wszystkiego
Jeszcze będę chciał, żeby sprawdził i wyregulował wtryski i sprawdził świece żarowe, bo jak już zdejmie kolektor, to szkoda zmarnować taką okazję
Po powrocie napiszę, czy warto u niego coś robić, czy nie. Będę miał 150km na sprawdzenie fury w drodze powrotnej, więc się wszystko wyjaśni.
Jest duży plus, że gość sam prosi o wcześniejsze umówienie się na wczesną godzinę, żeby zdążył zrobić wszystko w ten sam dzień, bo nie chce trzymać samochodu, poza tym można stać przy samochodzie w czasie roboty.

[ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2007-06-08 18:32:50 ]

Pasikurowice... Jak sama nazwa mówi nie jest to miasto Nie polecam "pajaca"z pasikurowic ktory zajmuje się pompami wtryskowymi... Jest to typowy polski mechanik w sumie ch.ja się zna a mniemanie o sobie conajmniej jakby pracował w serwisie Mercedesa.
Gość zażyczył sobie 700zł za remont pompy. Wszystko ładnie pięknie pierwszy dzień lux bajera wszystko ok pojechałem na jazde testową.Wróciłem z jazdy i sprawdzam cały czas odpalając na ciepłym w pewnym momencie coś zachrobotało.Spróbowałem kilka razy ponieważ mnie to zaniepokoiło ale nie było nic słychać.Na drugi dzień prawie nie przegrzałem auta z pompy cieknie jak z kranu... Jak się później okazało niedokręcony wiatrak (chrobotanie po jeździe testowej spadł na dolne wygłuszenie) nie wymienione uszczelki które później musiał wymienić. Co tu dużo mówić miałem zamiar mu wp...dolić jak tam jechałem z cieknącą pompą ale się w międzyczasie uspokoiłem... Człowiek niekompetentny ma kilka samochodów na warsztacie każdy z nich robiony jest na raty ktoś podjedzie z jakimś problemem zaraz do niego leci i tak skacze z auta do auta.Jednym słowem partacz.
Mam nadzieje że oszczędze komuś zmartwień i nie polecałbym go nawet do wymiany żarówki
Pozdro