Wróciłem do żywych!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i w końcu!!! Znowu bo po raz drugi w ciągu trzech miesięcy stałem się posiadaczem kolejnej bestii. Właśnie wczoraj nią przyjechałem. Na mój gust "pikniejsza" od poprzedniej ale to już kwestia gustu. Ale to już sami ocenicie jak wrzucę fotki.

Pozdrawiam

no faktycznie fajna dupeczka...

Cytat:
2006-09-17 08:03:23, gieroy pisze:
No i w końcu!!! Znowu bo po raz drugi w ciągu trzech miesięcy stałem się posiadaczem kolejnej bestii. Właśnie wczoraj nią przyjechałem. Na mój gust "pikniejsza" od poprzedniej ale to już kwestia gustu. Ale to już sami ocenicie jak wrzucę fotki. Pozdrawiam

Hej

No to w końcu, pomyślny finał przykrego zdarzenia.
Mając na uwadze Twoją częstotliwość zaglądania tu na forum
sądzę, że szybciej dojedziesz tu swoim nowym nabytkiem niż zamieścisz te fotki,
a i pomacać pewnie będzie można
Nie od rzeczy byłoby spotkać się w realu. Wszak ostatnio widzieliśmy się rok temu i to na obczyźnie. Mając na uwadze odległości nas dzielące, zaproponuj urocze miejsce na nasze spotkanie, a może przypadnie nam ono do gustu i zajedziemy całą ferajną

Wątek przestudiowałem tylko nie wiedziałem czy zdąrzę kupić samochód także akcesu nie składałem ale w tej chwili nie widzę problemu. Tak na marginesie myślałem, że zdąrzę na Kosakowo ale nie dało rady. Nie mniej ten pomysł ma moją pełną akceptację.
A oto moja nowa piękność

Pozdrawiam
P.S. Mayster odezwę się na priva w sprawie przyjazdu.

no gratulacje, bardzo ladny samochod, ale oprocz 3 rzeczy, nie ten kolor i nie ten silnik no i jeszcze te kombi

Mam nadzieję, że i ja będę się mógł w nabliższej pięciolatce wpisać do tego wątku ze słowem "wróciłem".

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2006-09-18 13:57:55 ]

Cytat:
2006-09-18 13:31:52, Brutal pisze:
no gratulacje, bardzo ladny samochod, no i kombi

Hej

Tak powinien brzmieć ten post!!!
Nie wiesz bo nie miałeś.
Jedyna słuszna wersja nadwozia!!!

Wygląda na zadbaną, jak na około 146tys. km przebiegu, bo zdaje się taki wypatrzyłem na liczniku.
Gratuluję.

Wszystko się zgadza 146 tkm było w piątek w sobotę już 149 a poza tym bez uwag. Brutal hultaju zostaw ten silnik w spokoju jest OK jak się wie jak z nim obsługiwać. A tak na marginesie Brutal wpadnij to Ci oddam płytę bo do poczty mam niechęć totalną.

Pozdrawiam

Fajna furka ale ten automat ja pinkole mam ten sam motor i serio obchodź sie z nim naprawdę staranie bo lubi być potem złośliwy

pozdrówka

Gdybym nie byl pewny pochodzenia tego wozu i tego jak był prowadzony nie wziąłbym go a ale mam 100% pewności jak się z nim obchodzono - no chyba, że to totalna mistyfikacja ale to za duże wysiłku by kosztowało a z drugiej strony osiągi auta potwierdzają dbałość jego poprzedniego właściciela.

Cytat:
2006-09-18 16:25:03, mayster pisze:
Hej Tak powinien brzmieć ten post!!! Nie wiesz bo nie miałeś. Jedyna słuszna wersja nadwozia!!!

Mayster, czytaj miedzy wierszami

edit.
Gieroy, spoko, kiedys sie zjawie w slupsku to dam znac

[ wiadomość edytowana przez: Brutal dnia 2006-09-18 20:33:15 ]

Nie wariuj Brutal. Płytę musze oddać tym bardziej, że mam swojego oryginała już. Jak byś to tego otomina wpadł było by miło. Zresztą tak czy owak się dogadamy

Pozdrawiam

Cytat:
2006-09-18 20:53:14, gieroy pisze:
Nie wariuj Brutal. Płytę musze oddać tym bardziej, że mam swojego oryginała już. Jak byś to tego otomina wpadł było by miło. Zresztą tak czy owak się dogadamy Pozdrawiam

no moze sie zjawie, ale nigdy nic nie wiadomo wkoncu to tylko 270km w jedna strone

Strasznie chciałbym mieć automata i kombi. Pewnie jak wszyscy tatusiowie z brzuszkiem