| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rookie1984 Car-Audio Golf III Tomaszów Lubelski | 2005-07-05 23:50:12 Generalne nie ma co za bardzo polecac , celuj w mozliwie najwyższy model danej firmy i to cała filozofia. Oprócz Clariona i Pioneera zastanowiłbym sie jeszcze na będąc na Twoim miejscu nad tym JVCem KLIK, naprawde niezłe radio.
Pozdro. |
profil-usunięty | 2005-07-06 10:27:25 Pioneer vs. Clarion - ja osobiście Clariona bym wybrał, ale jak koledzy mówią JVC (sympatyczny model) to też radio godne rozważenia |
_tbr_ bordowa piękność Otwock | 2005-07-10 11:39:06 ile odpowiedzi, tyle roznych rad...
ja pare postow wstecz zadalem identyczne pytanie i nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi, wiec postanowilem dzialac na wlasna reke. Poszedlem do sklep przedstawilem moj pomysl sprzedawcy (pionek czy clarion) a ten doradzil mi...... Kenwooda KDC W4031Y
do tego trojdrozne glosniko Alpine na tyl i bas + gwizdki na przod i jestem w 100% zadowolony z wyboru. Gra swietnie, a laser sprawuje sie znakomicie. Specjalnie przejechalem sie po najwiekszych dolach i plytka nie zawiesila mi sie ani razu. A wracajac do Clariona, moj ojciec ma Clariona DB358RMP, podlaczalem go u siebie i wielkiej roznicy nie widze, choc wole mojego kenwooda. A co do pioneera, to sprzedawca w sklepie stwierdzil, ze pioneera by mi nie polecal, gdyz teraz te radyjka sa raczej przecietne, a pioneer leci juz tylko na opinii (to nie jest moja opinia, tylko sprzedawcy). W zwiazku z tym mysle, ze pozostaje ci wybrac niestety samemu, tak jak zrobilem to ja, lub ewentualnie przetestowac klika radii(co moze byc niestety ciezkie). [ wiadomość edytowana przez: _tbr_ dnia 2005-07-10 11:40:28 ] |
Grzegorz75 Łada Samara 21093 Zgłobice | 2005-07-11 09:39:52
Faktycznie fajne radyjko. A nawet więcej niz fajne.
Witam MacTB
Jeżeli masz możliwość sprawdź osobiście. Nieukrywam iż coraz częściej słychać iż Pioneer to schodząca gwiazda. Jednak nadal trafiam na wątki gdzie jest OK. Twój wybór ponny. Zawsze warto pytać bo a nuż wpakował byś się w jakąś nieudaną serię. |