Pozdrowienia z Bosni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozdrowienia z Bosni i Hercegowiny - wczoraj bylem w Sarajewie a Dzis jestem w Mostarze (a bede jeszcze dzis w Dubrovniku w Chorwacji).

PS. Moj 128 to zaden unikat, tutaj jest tego wiecej niz zwyklych Zosiek, nazywa sie toto Zastava 128 albo Yugo Skala, jest identyczny (deska, zderzaki, swiatla). Na szczescie nie ma 3-drzwiowych ale Ksiecia sedan jest tu odpowiednikiem starego poloneza Jest duzo zastavek z kwadratowymi swiatlami natomiast jeszcze nie widzialem Mediterana

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-03 11:48:15 ]
[ powód edycji: hyde park a nie głowne !!! ]

ale se burzuje jezdza po swiecie

W Mostarze produkowali przekładnie kierownicze do BISów

krzemowy??
ty zyjesz?
nie moze byc!
gdzies ty sie podziewal tyle czasu?!

Cytat:
2005-07-03 11:39:00, yapko pisze:
Pozdrowienia z Bosni i Hercegowiny - wczoraj bylem w Sarajewie a Dzis jestem w Mostarze (a bede jeszcze dzis w Dubrovniku w Chorwacji). PS. Moj 128 to zaden unikat, tutaj jest tego wiecej niz zwyklych Zosiek, nazywa sie toto Zastava 128 albo Yugo Skala, jest identyczny (deska, zderzaki, swiatla). Na szczescie nie ma 3-drzwiowych ale Ksiecia sedan jest tu odpowiednikiem starego poloneza Jest duzo zastavek z kwadratowymi swiatlami natomiast jeszcze nie widzialem Mediterana [ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-03 11:48:15 ] [ powód edycji: hyde park a nie głowne !!! ]

Witam.
zazdroszcze ci tego krajobrazu zastavek, fiatow 128 ..... jak wygladaja ceny tych autek w przełozeniu na PLNy..... porob pare fotek co ciekawszych ......co do mediterana......to wiem ze MEDITERAN to konstrukcja polska (jesli chodzi o mk1) bo co do mk2......

to nic nie wiem na ten temat......moze wyprodukowali jej tyle co POLONEZOW 3d/coupe ??

Udanego pobytu za granica!!,

P.S.
jeszcze raz wielkie dzieki za poleczke

POZDRAWIAM

FnF powoli rozprzestrzenia sie na swiat Trzymaj sie Yapko na tej obczyznie

Wrocilem caly i zdrowy

Przejechalem trase Krakow-Budapeszt-Osijek-Sarajevo-Mostar-Dubrovnik-Bar-Podgorica-(przesiadka na granicy Albanskiej na pociag/bus/stop)-Shkoder-Tirana-Durres-Podgorica-Belgrad-Budapeszt-Krakow. Bylo megawypasnie Widzialem w koncu max 10 Mediteranow, takiego jak Doman pokazal niestety nie ale jest mnostwo takich zastavek 4-drzwiowych i Zastavek 128 o jakiej pisalem. Jest troche 125p i 126p

LukaszC: Sorry - jak czlowiek pisze z zaminowanego kraju to mu sie palec moze omsknac

PS. Najbardziej furious bylo w Albanii - to takie poludniowe Wlochy po wojnie nuklearnej...