Fotografie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
postanowilam wklejac tu zdiecia nad ktorymi warto sie na chwile zatrzymac....

hmm Agus niestety jak wiesz ja nie posiadam za barzo gustu artystycznego wiec ten watek pozostawie tylko i wylacznie tobie

strasznie ujely mnie te fotki szczegolnie fot. nr 3
fot. 1

for.2

fot.nr3

mnie fotka nr 1 czyms urzekla cosik metafizycznego w niej widze hehe chyba o jednego Carlsberga za dużo

Mi bardzo do gustu przypadła to fotografia z latarnia lubia takie klimaty .....

Orangutanka jest debeściara taka rozanielona

zwierzeta sa superrowskie niby nie potrafia mowic a wyrazem twarzy "powiedza" wszystko

Cytat:
2005-05-23 22:35:20, saseta1 pisze:
zwierzeta sa superrowskie niby nie potrafia mowic a wyrazem twarzy "powiedza" wszystko

moj pies mowi tylko "spac mi sie chce...."

Przyznam ze tez lubie fotki Czasami wybieram sie noca na sesyjki roznych obiektow, przedmiotow w moim miescie. Wczoraj zaatakowalem Elektrownie Niestety Panowie z ochrony obadali ze miga na ich terenie jakies swiatelko wiec niestety mialem troche z nimi nieprzyjemnosci.Ale skonczylo sie wszystko dobrze.

Zdjecia zrobione "mega" sprzetem: Sagem X6

A tu takie troszke inne:

Siemanesku

No to ode mnie fotki ciekawego zjawiska nad Wrockiem, które miałem okazję zaobserwować bodaj dwa lata temu. Tak zwany słup świetlny. Bardzo widowiskowe i rzadkie zjawisko ::

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-05-25 13:21:44 ]

witaj SerU , skądś znam ten widok czyzby to nasza piękna wjazdowa trasa od strony warszawy do wrocka

Ali fajne niebo Seru hejka.. no nieźle to wygląda....pierwszy raz coś takiego widze.

Ja dzis sie troszke pobawilem aparacikiem...zrobilem kolo 50 ujec tego motywu ale wybralem tą fotke zeby zaprezentowac szerszej publice

fotka ma swoj specyficzny klimat....

Zawsze mówiłam, że masz talent do tego Bardzo ciekawa fotka.

nie widzilam niestety innych fotek ale podejzewam ze sa niczego sobie...

jakiego aparatu uzywasz???

Ale ciekawy zegarek 4 rzymska zamiast IV jest przedstawiona jako IIII