MotoNews.pl

[OT] Internet TV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ma ktoś może TEN PROGRAM ??

wygląda ciekawie zwłaszcza ze względu na polskie stacje...

do tej pory używałem TEGO, ale TV nastawiona na Niemcy, i jakieś dziwne kraje... z polskich jest tylko coś dla prezesa (T.R.Wam), ale za to radio bardzo dobrze działa i całkiem sporo polskich...

Ten polski program to pewnie cos jak watch tv co na allegro kiedys po 1 zl sprzedawali. Program laczy sie ze strona siakas tam i stamtad dopiero klikasz na link do jakiejs stacji. ogolnie do bani.

Do oglądania telewizji służy TELEWIZOR Panowie

jeżeli chce Ci się płacić abonament na rzecz tvp1
po co wam takie 'cuda' z dalekiego wschodu? Kupcie ode mnie kartę tv podłączcie pod kablówkę,i cieszcie się gdy znajomi do was przyjdą nie mogą wam zżerać prądu przez telewizor

Focus - ten co dałem linka jest odzdzielnym programem , tak jak zreszta i ten drugi (tyle ze obsługuje polskie stacje).
Tylko nie bardzo mi się widzi płacić sms'em 10zł

Gda - telewizor stoi z 2m od monitora... tyle ze jest już dość wiekowy i pewnych zakresów częstotliwości nie łapie a niektóre z zakłóceniami... A do drugiego pokoju nie chce mi się latać co pare minut... A pozatym wiesz jesteśmy w Unii to wypaśnie ma być

Altus - na karte Tv nie mam już miejsca w kompie

Jak ktoś ma możliwość zainstalowania anteny satelitarnej to ciekawym rozwiazaniem ogladania telewizji na Pececie jest karta DVB do odbioru cyfrowej telewizji satelitarnej, najpopularniejsze modele to :SkyStar2 orazVisonPlus 1022A. Więcej mozna poczytać tu: Wszystko o SkyStar2