Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2005-07-20 01:22:29 Witam ma ktoś może TEN PROGRAM ??
wygląda ciekawie zwłaszcza ze względu na polskie stacje... do tej pory używałem TEGO, ale TV nastawiona na Niemcy, i jakieś dziwne kraje... z polskich jest tylko coś dla prezesa (T.R.Wam), ale za to radio bardzo dobrze działa i całkiem sporo polskich... |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2005-07-20 12:15:58 Do oglądania telewizji służy TELEWIZOR Panowie ![]() ![]() |
ALtus PUG 206 Kozienice | 2005-07-20 12:30:05 jeżeli chce Ci się płacić abonament na rzecz tvp1 ![]() ![]() po co wam takie 'cuda' z dalekiego wschodu? Kupcie ode mnie kartę tv podłączcie pod kablówkę,i cieszcie się gdy znajomi do was przyjdą nie mogą wam zżerać prądu przez telewizor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2005-07-20 15:44:44 Focus - ten co dałem linka jest odzdzielnym programem , tak jak zreszta i ten drugi (tyle ze obsługuje polskie stacje).
Tylko nie bardzo mi się widzi płacić sms'em 10zł Gda - telewizor stoi z 2m od monitora... ![]() ![]() Altus - na karte Tv nie mam już miejsca w kompie ![]() |
![]() dominikr Miłośnik FSO Espero 1.5 16V, Ład ... Rawa Mazowiecka | 2005-07-21 10:11:06 Jak ktoś ma możliwość zainstalowania anteny satelitarnej to ciekawym rozwiazaniem ogladania telewizji na Pececie jest karta DVB do odbioru cyfrowej telewizji satelitarnej, najpopularniejsze modele to :SkyStar2 orazVisonPlus 1022A. Więcej mozna poczytać tu: Wszystko o SkyStar2 |