XR3i czy nie XR3i ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje szybkiego info :

LINK

Czy byly takie wersje wyposazeniowe 1992 XR3i z progami, zderzakiem od RSa itp itd z silnikiem 1.8 105 PS ?

Chodzi o toczy jest mozliwe ze wlasciciel sie pomylil i napisal 105 zamiast 130 ...

Były wersje XR3i 105KM i 130KM.

Wygląda na XR3i, choć ciekawe że nie ma elektrycznych szyb, podgrzewanej przedniej szyby, nie ma nic o centralnym, progów też chyba nie ma Przód, fotele, zegary, dokładka tylnego zderzaka - to by się zgadzało. Może były jakieś takie nie dość że 105KM to jeszcze ubogie

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2005-07-12 07:45:04 ]

Były wersje 105KM - mają małe tarcze z przodu i bębny z tyłu
wygląd zewnętrzny i wyposazenie standardowe takie samo.

elektryka i grzana szyba przednia to opcje - nawet w RS'ach

To se glowy nie zawracam jak 105

A co do bebnow to Emil ma XR3i 130 PS i ma z tylu bebny
Ale On to w ogole ma pomieszanca.

Cytat:
2005-07-12 11:02:51, NoSeK pisze:
To se glowy nie zawracam jak 105 A co do bebnow to Emil ma XR3i 130 PS i ma z tylu bebny Ale On to w ogole ma pomieszanca.

.....ale fajny ten jego "pomieszaniec"

rozbawił mnie eufemizm: do lekkich poprawek lakierniczych

co do podgrzewanej przedniej szyby to do czego służy ten guzik po lewej stronie od regulacji reflektorów ???

W aucie Emilia podobają mi się strasznie fotele i zajebi....te pasy.Sam o takich myśle.No i te urządzonko z 'przepustnicą' do gazu lub benzynki.

Gerusik ma racje przecież w tym aucie jest podgrzewana przednia szyba.A co do centralnego.... przecież właściciel mógł poprostu o nim nie napisać, ja sam zawsze zapominam o swoim.