Pod wiaduktem zalane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie jeźdzcie główną ulicą okulickiego z powodu deszczy jest zalana cała ulica pod wiaduktem parking i to nie jest śmieszne bo idzie w strone mojego domu jest strasznie dużo wody nie da rady przjechać!!

Panda da radę

seicento tez daje rade..... jesli chodzi o pande i seja to to sa rarytaski w motoryzacji.... wszedzie nimi wiedziesz i wszystko przejedziesz.... no prawie wszystko a rzeszowiak jak dalej nedzie niedobrze to wiesz ..... wiaderka i wogole..... a mialy byc wakacje .....

właśnie wrócilem ze Stalowej. i jest tragedia Czuczu z chaty nie wyjedzie - zalane. jak się od klasztoru w strone Volkswagena jedzie - Transit zalany że kół nie widać. za Volkswagenem zalane - nic nie przejedzie. Seicento Grzesiu utknęlo. przed wiaduktem zdaje mi sie ktoś z klubu szarym BMW seri 3 z dużym spojlerem utknęło. koło Domu Kultury Mondeo jak jedzie to ma wode po światła.na ostatnich światłach przed wiaduktem przy skręcie w prawo Albea tonie. do Tarnobrzega nie dojedzie w żaden sposób. na Centrum na spotkanie z żadnej strony się chyba nie dojedzie. a z tego co mi wiadomo to jeszcze w strone Stalowej idzie kolejna fajna chmurka.
PS. Rzeszowiak jak tam Zafira

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-07-10 16:23:53 ]

Ano pozalewane wpizdu wszystko, jechalem od strony niska do stw.
Rondo zalane ale da rade przejechac tyle ze chodnikami.
A na parkingu osiedlowym kolo mnie woda po kolana.
Czarno widze nasze spotkanie na centrumie jedyna szansa w strazakach bo juz widzialem ze pompuja...

eee tam
looknijcie na fotki jak widac da sie przeplynac z rozwadowa dostalowej ;-0

do zobaczonka na centrum .

Wróciłem właśnie od Rzeszowiaka.... i Grochu ty sie o zafire nie buj stoi cała i SUCHA!!!

oszkurde mam nadzieje ze do planety dojade jak nie to na materacu dopłyne

"to nie jest śmieszne bo idzie w strone mojego domu" Przynajmniej michał klijenci beda dobrze zalani .... a zonki ich sie beda pytac "Zona:Gdzie byłes..Mąż:WRzeszowiaku ŻonaPrzeciez Rzeszowaik jest zalany!!! Mąż :A ja nie ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2005-07-10 17:36:17 ]

No pod wiaduktem wode gdzieś przed 15 minutami sprzątneli ale było tragicznie jakiś 2 metry i wlewała by mi sie woda do piwnicy od gówenj ulicy!! Od stron szeregówe naprzeciwko mnie zalało 4 szeregówki z tego co wiem to cineme też zlało a wiecei jesli chodzi o pande i seincento to napewno by rady nie dało !! Naprade wyglądało to w moim przypadku źle ale na wieczór mają sie powtórzyć opady także jak coś chopaki dam znać i wpadniecie z wiaderkami !!

Niezle , 2 metry, to lepiej niz ten huragan w stanach... Dobrze, ze Rzeszowiak mieszkasz na piertrze, bo pewnie jak 2 metry to caly parter zalany

Toyka tez jest kfarda

Cytat:
2005-07-10 19:31:56, _Gallus_ pisze:
Niezle , 2 metry, to lepiej niz ten huragan w stanach... Dobrze, ze Rzeszowiak mieszkasz na piertrze, bo pewnie jak 2 metry to caly parter zalany

Grześ źle mnie zrozumiałeś 2 metry woda była od mojego domu ale i tak było źle a pod wiaduktem miał problem przejechać star 200 ale sie działo dobrze że już po i więcej takicch akcj nie chce!