| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-07-05 19:26:00 Ciekawa polityka. Karać ludzi za to że znajdują poważne błedy w oprogramowaniu, których być nie powinno. |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-07-05 20:41:19 hmm taki mlody a jaka ma glowe |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-07-05 20:50:27 no ale straty wywolane jego robaczkiem to ok 1 mld $ |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-07-05 20:51:25 Straty są przez dziurawe oprogramowanie M$
pozdr |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-07-05 21:00:09 poprostu koles zna sie na swojej robocie i tyle..... |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-07-05 21:11:37 ciekawe czy bys tak mowil jak by twoje dziecko bylo pod respiratorem i on nagle by stanal...
Takim terrorystom stanowcze NIE. HANG HIM.... |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-07-05 21:13:57
nie dramatyzuje tylko mowie co mogloby sie stac. Na krzeslo z nim |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-07-05 21:15:46 Free Kevin Free Dymitri ...... Free Sven
W szpitalach to co najwyzej recepcja ucierpi ale powazne instytucje nie uzywaja windy bo wiedza ze ma takie dziury ze prawdziwi terrorysci mogli by je wykorzystac ..... bardzo dobrze ze sa tacy ludzie jak Sven Free Sven !!! pozdr |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-07-05 21:17:03
stanowczo popieram !!!! |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-07-05 21:22:46
bardzo dobrze że są tacy ludzie jak bin laden bo wreszcie zauważono po 11 września jak wielki jest terroryzm i że pasuje z tym ostrzej walczyć...
sory Thaniel ale w Twoim myśleniu w tym temacie jest może z 1% racji... |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-07-05 21:37:07 a ja popieram thaniela. po ostatniej niedzieli(mialem zwyczajny wlam do kompa) wiem na co stac M$ i ich beznadziejne programy. podjalem decyzje zmiany systemu i dni mikrosyfskiego windowsa sa juz policzone. to jest systemik do zabawy i gier, a nie do powaznych zastosowan. zwlaszcza sieciowych. |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-07-05 21:46:41 to znaczy ze jak ktoś tworzy i "rozsiewa" groźne wirusy, włamuje się do kompów, kradnie dane etc. to jest super gość bo ja np. używam windowsa ? chu...system to jedno a łamanie prawa to drugie, zgadzam się w że ten sposób udowadniają jaką kiszkę robi microsoft, ale to nie jest właściwy sposób żeby zwrócić uwagę na dziury w systemie |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-07-05 21:51:32 znajdziesz nowa dziure, wyslesz maila do microsyfu i myslisz, ze oni cos z tym zrobia? zleja Cie. (sorry, ale ja zawsze wale prosto z mostu) dlaczego doszlo do wydarzen z 11 wrzesnia? musi rozpetac sie burza, zeby te jelopy wziely sie za robote. swoja droga jestem ciekawy jak to jest? winda ile zajmuje wszyscy wiedza, ale dlaczego pracuje jakby wszystkiego(narzedzi) brakowalo?
aha i nie porownujcie Svena, czy Kevina M. do terrorystow, bo to jest nieporozumienie. [ wiadomość edytowana przez: Piter20 dnia 2005-07-05 21:53:29 ] |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-07-05 21:55:03 no i tu sie z Tobą w 100% zgadzam. Ale mi chodzi o to że taki Sven w ten sposób wyrządza dużo więcej szkody "niewinnym" ludziom niż microsyfowi. I dlatego powinien dostać porządnie w dupę parę ładnych latek. |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-07-05 22:03:35 "niewinnym"?? to ludzie juz nie musza myslec? skoro pedzi sie za najnowszym, to trzeba zdawac sobie sprawe z tego, ze z nowym zawsze pojawiaja sie nowe zagrozenia. sasser powstal niedlugo po wypuszczeniu xp, na ktory wszyscy sie rzucili jakby to bylo niewiem co. i co? i np moja matka kilka razy latala ze swoim laptokiem do serwisu, a ja jadac caly czas na 98 bylem bezpieczny i spokojnie zlalem sprawe.
jeszcze jedna sprawa. komputer to jest narzedzie jak kazde inne. nie mysli za czlowieka, tylko wykonuje dokladnie to, co czlowiek mu kaze. jezeli ktos nie umie sie poslugiwac narzedziem, to do kogo ma pretensje? moj ostatni wlam byl wynikiem tego, ze sam dalem ciala z zabezpieczeniami i do nikogo nie mam pretensji poza soba. moge sie tylko cieszyc, ze nic nie zniknelo. ![]() |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-07-05 22:08:59 tru piter tru
pierwsze txt klientoiw jak jade do nich to "niech pan cos z nim zrobi bo ja SIE NIE ZNAM" to k.... maszyne do pisania se kup a nie komputer nawet podstawowych instrukcji lamery nie czytaja !!! FREE SVEN !!!! pozdr |