Relacja z 1/4 w TVK STELLA

Ankieta: Czy material ze Stelli bardziej Ci sie podobal niz z TVN Turbo?
tak
nie
trudno powiedziec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazlem materialy z kablowki, musze dodac ze zrobione o wiele bardziej profesjonalnnie niz tvn turbo. Zreszta sami zobaczcie.

LINK

Dlatego proponuje mala ankiete . Narazie go przyklejam, zeby wszyscy sobie posciagali, bo warto.

Moim zdaniem ta relacka bije na glowe TVN, naprawde konkretny reportaz trafione wypowiedzi i sporo ujec - przynajniej sie nie powatarzaja tak jak przejazd S4 na poczatku i koncu ...a apropos jeszcze tych wiadomosci sportowych to pozniej na meczy wypowiada sie jakis radny z broda...ehhh znam skas tego faceta...a racja to moj ojciec - dzieki Gallus za material

A widzisz, tylko nie mysl ze to bylo przypadkowe

A jesli chodzi o material to podoba mi sie podanie zwyciezcow, ich autek, ogolnie chociaz napewno robili to pierwszy raz to widac ze zrobione to jest z glowa . Wysle im podziekowania w imieniu klubu , wiec pewnie i na nastepnych beda . A i najwazniejsze, wcialem sie w ujecie pomiedzy pucharami, nie zebym jakis wciskacz natretny byl .

relacaj ze stelli jest o wiele lepsza od tej z tvn no i od tej z diany

tak mi sie wydaje ze ze stelli była lepsza relacja

NA stelli napewno jest 100% lepsza relacja, zainteresowali sie tym kto to zoorganizował (ze to były kluby z miasta a nie zppoza) pokazali ciekawe rzeczy i nie był dla nich najwazniejszy Ozz tylko wszyscy zawodnicy

niom fajna relacja fajna ząłapałem sie kilkakrotnie
grzesiu ale sty piekny poprzez te puchary
adas tez fajne wyszedł
niom duzo bardziej było ukazane jak to nnaprawde wygladało
i powiedziele o zoomie ale juz tylko fiat ritmo a nie jak w sztafecie ritmolot
ale naa poczatku zmienili nazwe nasz na Tunig Klub Stalowa Wola a pózneij pod adasiem podpisali dobrze
ogólnie bardzo fajnie wyszła relacja powinna taka byc w TVN turbo ale niestety nie było tak do nastepnej eliminacji zobaczymy co pokaza

Tutaj nie ma co porównywac,bezwzględnie najlepsza Relacja jest Relacja Naszej Miejskiej Telewizji, ktora pokazala ze potrafi zrobic z Takich Imprez Relacje ,a KTSW pokazal jak wielka impreze potrafi zorganizowac, Pozdro

Trzeba by to obrobic i dodac do płyty reklamujacej nas u sponsorów jak nic.

Przydaloby sie jak nic . Musimy poczekac jednak do soboty az Lebiedze wroca z gor . Jesli chodzi o porownanie to ankieta mowi sam za siebie... Nie wiem jak Wy , ale ja wole relacje ze stelli i widziana tylko w stalowej i okolicach , niz to w Turbo na cala Polske. Szkoda zapraszac nawet TVN na 28ego :/