| |
| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-10 23:34:39 Znalazlem materialy z kablowki, musze dodac ze zrobione o wiele bardziej profesjonalnnie niz tvn turbo. Zreszta sami zobaczcie.
LINK Dlatego proponuje mala ankiete . Narazie go przyklejam, zeby wszyscy sobie posciagali, bo warto. |
Glazz User Viki Stalowa Wola | 2005-07-11 08:57:01 Moim zdaniem ta relacka bije na glowe TVN, naprawde konkretny reportaz trafione wypowiedzi i sporo ujec - przynajniej sie nie powatarzaja tak jak przejazd S4 na poczatku i koncu ...a apropos jeszcze tych wiadomosci sportowych to pozniej na meczy wypowiada sie jakis radny z broda...ehhh znam skas tego faceta...a racja to moj ojciec - dzieki Gallus za material ![]() |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-11 09:05:55 A widzisz, tylko nie mysl ze to bylo przypadkowe
A jesli chodzi o material to podoba mi sie podanie zwyciezcow, ich autek, ogolnie chociaz napewno robili to pierwszy raz to widac ze zrobione to jest z glowa . Wysle im podziekowania w imieniu klubu , wiec pewnie i na nastepnych beda . A i najwazniejsze, wcialem sie w ujecie pomiedzy pucharami, nie zebym jakis wciskacz natretny byl . |
Stecyk User Stalowa Wola City | 2005-07-11 09:24:26 relacaj ze stelli jest o wiele lepsza od tej z tvn no i od tej z diany |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2005-07-11 10:54:34 tak mi sie wydaje ze ze stelli była lepsza relacja ![]() |
bi-pi User toyota corolla Stalowa Wola | 2005-07-11 11:17:09 NA stelli napewno jest 100% lepsza relacja, zainteresowali sie tym kto to zoorganizował (ze to były kluby z miasta a nie zppoza) pokazali ciekawe rzeczy i nie był dla nich najwazniejszy Ozz tylko wszyscy zawodnicy ![]() |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-11 23:30:33 Trzeba by to obrobic i dodac do płyty reklamujacej nas u sponsorów jak nic. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-11 23:44:51 Przydaloby sie jak nic . Musimy poczekac jednak do soboty az Lebiedze wroca z gor . Jesli chodzi o porownanie to ankieta mowi sam za siebie... Nie wiem jak Wy , ale ja wole relacje ze stelli i widziana tylko w stalowej i okolicach , niz to w Turbo na cala Polske. Szkoda zapraszac nawet TVN na 28ego :/ |