MotoNews.pl

Widziałem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wracając dzisiaj 189 z pracy po 17 rozgladałem sie za esperakami jadąc zauważyłem bryke z klubową naklejką na blendzie pozdrowienia dla drivera i jego pasażerki butelkowo zielonego DOHC o Rej chyba WFF1 jadacym doliną służewiecką. Taki mały pozytywny i klamatyczny akcencik. Pozdrowienia dla all.

To ja przy okazji, ze dobry temat topicu i nawet dzien tez wlasciwi, sie dopisze

Widzialem dzisiaj w okolicach godziny 19.30, na Żwirki i Wigury kogos Jechal za mna chwile, potem wyprzedzil i skrecil w lewo. Ktoz to byl, bo patrzylem w lusterko wsteczne, ale twarzy nie rozpoznalem

Pozdrawiam
QLogic

ja codzienie widze jakiegos esperaka tylko zeden bez nakljeki klubowej i wogle

Cytat:
2005-07-01 20:34:49, han_ pisze:
Wracając dzisiaj 189 z pracy po 17 rozgladałem sie za esperakami jadąc zauważyłem bryke z klubową naklejką na blendzie pozdrowienia dla drivera i jego pasażerki butelkowo zielonego DOHC o Rej chyba WFF1 jadacym doliną służewiecką. Taki mały pozytywny i klamatyczny akcencik. Pozdrowienia dla all.

Hmmm, przejeżdzałem wtedy o tej porze z małżonką moim bolidem ale ja mam WW55...
Pozdro
Tom

Cytat:
2005-07-02 00:58:09, patrykowski pisze:
ja codzienie widze jakiegos esperaka tylko zeden bez nakljeki klubowej i wogle

to ja dziennie widze z 10 esperakow, nic szczegolnego w tym aucie

Ćwikus no co ty jak to nic szczególnego??
Poezja lini, ten rytm silnika, itp, itd. Ranisz mnie takim słowami.

ESPERO JEST CUDNE

Cytat:
2005-07-11 14:35:29, stanko206 pisze:
Ćwikus no co ty jak to nic szczególnego?? Poezja lini, ten rytm silnika, itp, itd. Ranisz mnie takim słowami. ESPERO JEST CUDNE

Jako karę dla Ćwikusia proponuję słowną zjebkę ...

Cytat:
2005-07-11 14:47:08, Chojnak79 pisze:
Jako karę dla Ćwikusia proponuję słowną zjebkę ...

popieram