MotoNews.pl

Tanie instalacje gazowe w Kielcach .

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam .
Kilka dni temu w końcu założyłem instalke do swojej "Viki".Ze względu na cenę montażu padło na Kielce .

Wtrysk wielopunktowy - 1450 zł (zbiornik w koło ,Bingo S4 sil. krokowy ) . Al 700 ta sama cena .

W mojej okolicy za taką instalkę "wołali" 1850 zł.Warto było przejechać te sto pare kilometrów .Kto się ceni niech się leni .

Dla zainteresowanych podaję numer telefonu do tego warsztatu i jego właściciela : (041)346 43 00 -warsztat
Janusz Lis kom.0601064761 -właściciel

Nie traktujcie tego postu jako reklamy .W moim przypadku to ponad 300 zł zostało w kieszeni .
Pozdrawiam .

Cytat:
Warto było przejechać te sto pare kilometrów .Kto się ceni niech się leni .

Jeżeli jeszcze byłyby to pobudki jakościowe to bym zrozumiał, ktoś chciał lepiej to przejechał 100 km więcej, ale kwestie ekonomiczne - człowieku każda naprawa gwarancyjna, każda regulacja w ramach gwarancji, każdy obowiązkowy przegląd będzie cię kosztował dodatkowe 200 km drogi lub dodatkowe pieniądze.

Diro , Tymi argumentami nie jesteś wstanie mnie przekonać o swojej słuszności teorii montażu tej instalacji na miejscu (droższej i to sporo! ) .
Regulacje - pierwsza po1000 km ,druga może w trakcie trwania gwarancji a może już po niej ( regulacja -20 zł) .
Naprawy gwarancyjne ; rozmawiałem na ten temat z gazownikiem.
Na kilkadziesiąt założonych wyżej wymienionej instalacji przez tego gazownika --zero--reklamacji , napraw gwarancyjnych .Na te co miał reklamacje już dawno nie zakłada .Podobne opinie usłyszałem od gazowników w moim rejonie (tych droższych) .
Tak więc , w żeczywistości nie wygłąda to tak "czarno" , jak to przedstawiłeś .Co do względów ekonomicznych mojej decyzji-jak się nie ma sponsorów i ma się rodzinę na utrzymaniu to trzeba się liczyć prawie z każdą złotówką .
Niższa cena instalacji-szybszy zwrot jej kosztów .
Pozdrawiam.

Cytat:
Diro , Tymi argumentami nie jesteś wstanie mnie przekonać o swojej słuszności teorii montażu tej instalacji na miejscu (droższej i to sporo! ) .

1.Różnica w cenie ok 20%, to dużo i mało
2.Polecasz zakład ze względu na cenę montażu nie JAKOŚĆ
3.Ja miałem polecany zakład do którego jeżdziłem ok. 10 razy na poprawki, przeróbki, regulacje bo coś nie wyszło...
podsumowująć: jeżeli zakład jest sprawdzony, dobrze wyposażony, ma dużą wymagającą klijentelę to warto przejechać nawet 400 km w innym przypadku śmiem twierdzić iż jest to bez sensu (pozorna oszczędność), bo jak coś nie wyjdzie będzie bieda, oby tobie się udało...

.Diro ,odnośnie twojego trzeciego punktu ;jesteś pechowcem ! niezłe badziewie dałeś sobie wcisnąć .
odnośnie twojego drugiego punktu ;nie mam zastrzeżeń co do jakości wykonania mojej instalacji .Nigdzie "cudów" nie zakładają chodźbyś 400 km przejechał .. .
Za tą różnice nabiłem sobie klime i jeszcze na te regulacje zostało .
-i weź wkońcu wytrzeźwiej !!!
pozdr

ja tez kilka lat temu zalozylem tani gaz w kielcach.Po kilkuset kilometrach nie chcial sam jezdzic na gazie bylem tam 4 razy a za czwartym wlasciciel uciekl jak mnie tylko zobaczyl.Tak mnie wkur....ze sciagnalem ten gaz i zalozylem normalny za pieniadze a nie za male opieniadze i wiem ze jezdze.Nigdy wiecej tanich promocji ani nic w Kielcach

A tak na marginesie ciekaw jestem ile kosztują komponenty do konkretnej instalacji, może ktoś się orientuje, ewentualnie jaką przebitkę mają zakłady na montażu instalacji.

MAX2000 ,wierzę ci w to co napisałeś .Mój instalator mówił o paproku , który również zkładał tam instalki .Przez swoją papranine psuł sobie i jemu renome .Wkońcu się wyniósł z tamtąd .
Narazie zrobiłem ok.500km -zero problemów z instalką .
Pozdrawiam .