Pytanko o wymiane cześci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wąsy przy układzie kierowniczym ponoć tam takie coś jest nie wiem jak to sie nazywa jaki jest koszt i czy jestem w stanie sam to wymienić jak mam wyłaczone autko i krece ok 1 cm na boki to czuje na kierownicy luz takie pyk to bedzie to czy nie to

Cytat:
2005-07-14 17:02:12, mmmmat pisze:
wąsy przy układzie kierowniczym ponoć tam takie coś jest nie wiem jak to sie nazywa jaki jest koszt i czy jestem w stanie sam to wymienić jak mam wyłaczone autko i krece ok 1 cm na boki to czuje na kierownicy luz takie pyk to bedzie to czy nie to

Podejrzewam ze masz na mysli końcówki drążków kierowniczych ew same drążki.Dla wprawnego mechanika posiadającego narzędzia to kilka chwil pracy.Jedź lepiej do mechanika tymbardziej że i tak po wymianie w/w części musisz zrobić zbieżność...a tej już sam napewno nie zrobisz.

nie to nie to chodzi mi o ten element zaraz przy kierownicy ponić coś tam takiego jest ze luzy sa wlasnie na drazkach lub tam

Cytat:
2005-07-14 17:30:53, mmmmat pisze:
nie to nie to chodzi mi o ten element zaraz przy kierownicy ponić coś tam takiego jest ze luzy sa wlasnie na drazkach lub tam

No to może na krzyżaki w kolumnie kierownicy?

no, czy jestem w stanie to sam wymienic, i ile to kosztuje