[s] czesci do 126p seryjne / rajdowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam chyba wszytko a ze sie pozbywam malca wysprzedaje graty. Jak cos potrzebne pisac co do ceny zawsze mozemy sie dogadac

Cytat:
2005-07-20 19:25:30, Adam_rally pisze:
mam chyba wszytko

A krotka skrzynie masz?

Blaszane kołpaczki z napisem FIAT ??

kołpaki zawsze sciagalem i latały po osiedlu.... a szkrzyni nigdy sie nie dorobilem

Cytat:
2005-07-20 20:48:06, bart322 pisze:
A krotka skrzynie masz?

moja bedzie na sprzedaz ale dopiero pod koniec roku (grudzien)

Cytat:
2005-07-21 10:30:27, ZoLt4R pisze:

Jak juz wcześniej wspomniałem - wstępnie zaklepuje, jak i kubła

Cytat:
2005-07-21 10:30:27, ZoLt4R pisze:

W sumie to mi sie nie spieszy Ale ty zdaje sie masz tylko 3,4 krotkie, a ja szukam 2,3,4

adaś, twoje posty znikają. chyba nie tylko mi przeszkadzał taki bajzel

sory chlopaki , poprostu wszedzie gdzie zawsze wystawialem cos nie bylo takiego problemu wrecz kazdy wolal osobne bo tego interesuje to a tego tamto. Nie wiedzialem ze takie cos moze wywolac afere...

tu nie chodzi o afere,tylko polowa forum byla zasypana postami amozna to wszystko w jednym.potem ja czy lukasz czy inny mod kasujemy po nocach tematy i skonczyc nie mozemy

ok bede pisal w tym poscie tylko. Chyba ze nie moge zbyt duzo ich pisac?? no jak wsadzalem zdjecia do jednego tematu w roznych postach tez slyszałem uwagi...

Cytat:
2005-07-22 15:28:30, Adam_rally pisze:
ok bede pisal w tym poscie tylko. Chyba ze nie moge zbyt duzo ich pisac?? no jak wsadzalem zdjecia do jednego tematu w roznych postach tez slyszałem uwagi...

ładuj tutaj nikt złego słowa nie powie , a jak bedziesz chciał zmienić tytuł tematu przyslij priv