MotoNews.pl

[OT] Rozmowy telefoniczne na stacjonarne za free

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wystarczy pobrać Programik

i cieszyć sie darmowymi rozmowami na stacjonarne do PL,,USA,RUS,i całej UE. Czasem srywa rozmowę,ale nie wczesniej niz po 2 minutach. Jakośc rozmów przyzwoita nawet na modemie. Mail podawany nie musi byc koniecznie prawdziwy...

dziekowac fajne to to

a buuuu nie dziala na win98.... chyba czas na zmiane systemu...

U mnie pierwsze 15 sekund rozmowy ok, a potem druga strona mnie nie słyszy.
Ale i tak fajny programik

szkoda ze tylko dwie minuty sa darmowe... potem chca zebym kredyty na stronie kupowal Moze ktos scrakuje odpowiednio ten program

to naprawde dziala tylko zebym mikrofon w kompie mial ale zadzwonilem do siebie i gadalem ze soba

wystarczy doładowac nawet za 1 euro,i juz nie zrywa połączenia.
Ale 2 minutki to tez nieżle...zawsze mozna zadzwonić ponownie!

a nie patrzylem jakie tam stawki maja. Tanssze to niz skypeout?

Za darmo!
Rozmowy stacjonarne są za free
doładowujesz tylko żeby dzwonic na komórki.
Ale jak masz kaskę na koncie,to nie zrywa połaczeń

taaa. czyli co? jak im dam 1 euro to moge gadac do woli z kazdym numerem stacjonarnym?

Na to wychodzi, ale kurde u mnie wygląda to tak, że po 15-20 sekundach nie słychać mnie gadającego z kompa, za to po minucie przestaje być słychać drugą stronę

Cytat:
2005-07-13 15:31:32, LeszekTe pisze:
Za darmo! Rozmowy stacjonarne są za free doładowujesz tylko żeby dzwonic na komórki. Ale jak masz kaskę na koncie,to nie zrywa połaczeń

Nie zupełnie....

cennik

a dla darmowej czesci: To counter the misuse of our network and to reserve capacity for our genuine testers, we have limited our Free-Calls policy to 1 minute per call. If you want to enjoy UNLIMITED free calls, just sign in and buy 1 euro worth of credit.

ja mam konto zasilone za 1Euro. Żeby było smieszniej,z konta zeżarło mi tylko 1,01 zł( inteligo) własnie skonczyłem 15 minutową rozmowe z Warszawą. teraz mam słuchawki na uszach i od kilku minut nawijam z sasiadem. Przed rozmową komputer podaje cenę. "zero cent per minute"
Jest fajnie!

Cytat:
2005-07-13 16:34:46, LeszekTe pisze:
ja mam konto zasilone za 1Euro. Żeby było smieszniej,z konta zeżarło mi tylko 1,01 zł( inteligo)

To jest przelew zagraniczny ? Można takie przelewy robić w Inteligo ? W mBanku też tak jest ?

Fajne, działa zarówno na Wawę, jak i na Łódzkie... Działa raczej losowo - raz na 10 wybrań numeru, ale co tam - za free jest...

@konrad nie płaciłem jaoko przelew,tylko jako zapłata kartą Visa na stronie.
Działa super ! 45 minut z essen...... ile by to było w TP sa?

U mnie jak napiszę numer tel. i chcę zadzwonić to babka coś tam pier**li żeby (chyba! bo ja nie rozumiem anglika) zadwonić później. CO jest

Cytat:
2005-07-14 06:10:13, LeszekTe pisze:
@konrad nie płaciłem jaoko przelew,tylko jako zapłata kartą Visa na stronie. Działa super ! 45 minut z essen...... ile by to było w TP sa?

Czyli zeby im zaplacic to trzeba miec albo Vise albo Mastercarda...