MotoNews.pl

[126] moja wizja pod krytyke =)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No hej...zabawilem sie w GIMPie w VTunera...jak oceniacie moja wizje? Obelgi mile widziane jesli maja mnie uchronic przed nieladnym zrobieniem fury ;] dzieki za wszystkie opinie!!!
robilem to niezbyt dlugo i nie umiem za bardzo VTunowac stad rozne takie niedociagniecia...wybaczcie i pomincie ten aspekt

nie wiem czy w ogole moge na ogolnym to walnac...jesli nie to niech ktorys z milych modow po cichu przeniesie na HP =)

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2005-07-12 00:26:21 ]

to ci po cichu powiem ze ten temat napewno wyladuje na HP , bo tam jest do tego odpowiedni POST >>>>>>>wystarczy poszukac!!

newiem czy dobry pomysł wchodzić w koszta malowania go bo widać że lakier ma ładny ,nie lepiej nabłyszczyc wywoskować i zainwestować w ładne felgi i opony o przyzwoitym profilu
coś tego typu

lakier tak ladnie to wyglada tylko na zdjeciu =)...a klapa bagaznika jest malowana spray'em...a poza tym ja nie bede tego malowal tylko postaram sie to ladnie wykleic ;]...tylko przednia maska bedzie malowana na czarno i tylna bo sie do tego kwalifikuja =)...takze koszta niebyt wielkie...chyba/// a to nie jest do VT tylko pod ocene ew. zmian a nie mojego kunsztu graficznego!!!

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2005-07-12 00:51:17 ]

wsumie zalezy do czego jak do lansowania sie niepasuje ale jak do pałowania to czarny mat rally stajl na stalowych felgach bedzie git

Srednio to wygląda... Albo OBR, albo coś zupełnie innego moim zdaniem. Ten pasek z 899 nie pasuje tam. Jeśli już to możesz taka malutką wylepke na progu przy tylnym kole zrobić. A czarny OBR plus cała maska czarna wygląda jakby ktoś chciał rdze zakryć W każdym razie nie wygląda to na zamierzone Wymyśl coś innego - taka moja opinia - surowa, ale szczera

Mi również nie pasuje czarna maska do tego paseczka z boku , jak pasek , to nie maska... Ale ogólnie nieźle.
Pozdro. Piotrek.

paskudne.. błee...

to w takim razie lepiej maska czarna, klapa czarna, czarny pasek, biale fele a bez OBR style'a na boku? [oczywiscie czernie beda w macie]...doradzcie cos mili koledzy =) maska musi byc czarna bo rzeczywiscie jest niezbyt fajna a czarny ladnie ja pokryje...klapa tylna tez raczej czarna...a boczek no to tak na szybko wymyslilem...a mi sie osobiscie poza tym w miare podobala ta calosc stworzona przez obr i czarna maske =)...ale skoro az tak to razi =(

Kuner prosilem o krytyke, ale w domysle chyba krytyka jest czyms uzasadniona...a Twoja wypowiedz wskazuje na to ze niski jest nie tylko zawias w Twojej furze...

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2005-07-12 19:41:01 ]

kunerem sie nie przejmaj... on ma musk wyzarty przez jabole

Cytat:
2005-07-12 19:35:08, ulik87 pisze:
Kuner prosilem o krytyke, ale w domysle chyba krytyka jest czyms uzasadniona...a Twoja wypowiedz wskazuje na to ze niski jest nie tylko zawias w Twojej furze... [ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2005-07-12 19:41:01 ]

Chłopcze ja Cie nie obrazam wiec opanuj swoje slowka bo to o Tobie tylko siwadczy.. a slow mojej krytyki uzasadniac nie msuze bo to co zrobiles jest dla mnei paskudne. Znam Twoje autko i bylo ladne jakie bylo.... po co jakies wies tuningi i nawet ciemne szyby...
Dziękuje
Pa pa

Cytat:
2005-07-12 20:34:25, Vyzn-R pisze:
kunerem sie nie przejmaj... on ma musk wyzarty przez jabole

odezwał sie nie alkoholik...

On pije tylko piwo imbirowe .
Wiz - Kuner nawet Ginger'a nie tyka, na własne oczy widziałem .

A co do samego pomysłu z malowaniem to mnie się tam podoba taki motyw, jeśli to będzie mat. Za to fele w tego czerwonego wklejone sa full profi .

buahahah ale kila,a te 899 to juz klasyka wioch. ..........proponuje stalki od bety i to wszystko,te co masz to od samary?

Mi sie podoba Tylko ze bez tego paska Na dole Tak to wypas, i jeszcze fele takie jak w czerwonym i miazdzy bo te sa feee. A co chodzi z tym 899?? bo ja jakos nie czaje

Kuner nie mowie ze mnie obrazasz, ale taki komentarz mnie ch...j obchodzi!!! A ten samochod wcale idealnie nie wyglada np. wloty itp. dlatego chce to pozmieniac...jesli powiedzialbys co CI sie nie podoba i zasugerowal co zmienic zeby bylo OK to bym nie komentowal Twojej wypowedzi!!! Wiec sorki jesli za bardzo sie zbulwersowalem & no offence...ale mimo wszystko nie uwazam tego za WT...bo ograniczylem sie do bialych fel, troche czerni i tego 899 ale to bedzie na pewno symboliczne...a czarne szybki sa niepewne...ale wolalym zamaskowac kolo zapasowe itp. z tylu [ktory teraz robi za bagaznik]...stad te szybki
Lo3ek: to 899 to nawiazanie do poj. silniczka =)
Mufaz" fele sa od volviaka jakiegos =)

No i oczywiscie wszystko bedzie w matowej czerni jak juz wspominalem wczesniej...to 899 oczywiscie nie byloby takie wielkie jak na focie tylko takie dyskreniutkie zeby pusto na tym pasku nie bylo!! A nie napisze przeciez tjunink albo abarth cy cos w tym stylu...dlatego pomyslalem o 899 =)
Nom... to widze ze zdania sa podzielone...mi osobiscie nawet sie to podoba ;] Sam juz nie wiem

druga pracka =)

Czuczu...a czym sie rozni Twoja wersja od mojej? =)

druga praca o wiele lepsza tylko ile to juz bylo czarnych klap.. kolejna czarna klapa?? i mam nadzieje ze jej nie wygladzisz... bo jak nie to moze zostac... no i te biale lampy.. błeeeeeeeeeee...

Cytat:
2005-07-13 22:20:41, ulik87 pisze:
Czuczu...a czym sie rozni Twoja wersja od mojej? =)

Białymi kloszami nad którymi czyczu pracował 31 minut (no offence ale ja nie widze różnic)

PS; Ogólnie jak dla mnie wizja jest z pupy. Ogólnie kiedyś sam błądziłem po temacie 'czarna mat klapa" ale wolę już jednolite auta. Ja bym się nie bawił z obrowskie malunki tylko lakier odświezył i zastanowił się nad fajnymi felgami bo one najbardziej zmienią auto...tak jak napisał juz Proiss.