PIMP MY RIDE by OPEN... :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
3 tygodnie bez auta, troche nerwow straconych o pieniadzach nie wspominajac ale oplacalo sie...
Zrobilem cala blacharke, doszly progi od RS'a, lusterka od MK7, brak zamka w klapie, naciagniete leciutko nadkola z tylu i zapodalem nowy kozacki kolorek...
A ze nie moglem sie zdecydowac to zrobilem takie cos...
Nie jest to ostateczne stadium gdyz auto trzeba jeszcze przepolerowac porzadnie i wtedy bedzie kozackie...
Bedzie bardziej widoczne przejscie pomiedzy kolorami i bedzie swiecic sie jak psu ....
Ale ja juz jestem bardzo zadowolony...

Jak wiesz widziałem wczesniej Twojego essiego i wtedy juz mówiłem że ładny. A Teraz przeszedłeś samego siebie, naprawde za****y !!!! podoba mi sie

kolorek zajabisty i ogólnie świetny esi

zapodałbym tylko jeszcze z przodu lampki od rsa

No no nie pogadasz ładnie ale jak zobaczę na żywca to ocenię

Śliczny

Musze zobaczyc ten efektos na zywo Mysle ze calkiem niedlugo moze sie to udac

Generalnie to jeszcze przydalobysie zrobic cos z tymi rowkami w zderzakach ... pozatylm bardzo ladnie

zmiany bardzo ladne
ale trzeba bylo jeszcze
-wygladzic zderzaki
-usunac zamki (jesli masz na central na pilota)
-usunac wycieraczke
-przeniesc wlew gazu pod klapke

Bardzo ładny . Jak rozumiem jest to kolor z efektem ? Jeżeli tak to niestety zdjęcia tego w pełni nie oddają. U mnie jeździ taka polówka i na żywo naprawde robi wrażenie.
Ile kosztuje litr tej farby ?
Jakie masz obniżenie ?

[ wiadomość edytowana przez: -OMEN- dnia 2005-07-12 19:47:45 ]

perelke widac czysto i wyraznie

Cytat:
2005-07-12 19:38:41, mazzi19 pisze:
zmiany bardzo ladne ale trzeba bylo jeszcze -wygladzic zderzaki -usunac zamki (jesli masz na central na pilota) -usunac wycieraczke -przeniesc wlew gazu pod klapke

Zderzakow nie ruszam bo tylni na jesien zostanie zastapiony zenderkiem..
Zamki zostaja, choc jest centralny z pilota...
Z wycieraczki czasami kozystam...
A o wlewie gazu pomysle przy okazji zderzaka... Ale jak pod klapke...?
Pod ktora..? Ta od benziny..? A niby jak to ma sie tam razem pomiescic...?

Cytat:
2005-07-12 19:40:34, -OMEN- pisze:
Ile kosztuje litr tej farby ? Jakie masz obniżenie ? [ wiadomość edytowana przez: -OMEN- dnia 2005-07-12 19:47:45 ]

To fakt ze fotki nie oddaja tego efektu... pozatym on jest jeszcze niedopolerowany, wiec sie malo swieci...
Nie wiem dokladnie ile za litr... bede jutro u lakiernika to sie go zapytam... Ponoc po cenie hurtowej i po rabatach to zalatwial..ale dokladnie Ci teraz nie powiem...
Obnizenie... Hmmm... Nie mam zielonego pojecia jakie jest.... Jest nizej niz seria i to napewno...
Ale zawias jest do wyj*****a i bedzie jakas pozadna gleba, miala byc juz dawno ale co odloze kase to nastepne wydatki...

fajny kolorek szkoda że nie zostawiłeś poprzednich lusterek

Open: KOSZTA? jak sie ksztaltuja? ;D ile Cie taka zabawa, glownie chodzi o malowanie kosztowala... etc..
BARDZO BARDZO zajefajny lakier! BOMBA! WOW!

Cytat:
2005-07-12 22:52:16, saintadamus pisze:
fajny kolorek szkoda że nie zostawiłeś poprzednich lusterek

Lusterka zostaly w rodzinie.... Znaczy sie ma je _Muzzy_ ..
Mi dziewczyna trula zebym zmienil bo nic nie widzi ze za male...
Ja tam widzialem...

no cóż.....kolorek superowy...ale zdjęcia faktycznie nie oddają efektu....na żywo pewnie dopiero wygląda

trzeba jeszcze lampy RS wstawić, białe kierunki nio i zenderek będzie pasował świetnie aha.....glebe porządną zapodasz i auto będzie kozak niesamowity

Cytat:
2005-07-12 22:41:43, open pisze:
Zderzakow nie ruszam bo tylni na jesien zostanie zastapiony zenderkiem..

ale przedni gladki by sie zdal

Cytat:
Zamki zostaja, choc jest centralny z pilota...

Szkoda. przynajmniej gowniarz Ci srubokrentem nie otworzy

Cytat:
Z wycieraczki czasami kozystam...

po co? ogladasz sie za siebie?? tylko w przod

Cytat:
A o wlewie gazu pomysle przy okazji zderzaka... Ale jak pod klapke...? Pod ktora..? Ta od benziny..? A niby jak to ma sie tam razem pomiescic...?

o tak

mazzi19 - nie powiem, nie powiem, sprytnie to jest rozegrane...
A co do tych zamkow... Jak bedzie jakis upierdliwy gnojek to jak nie masz zamkow to Ci wleci z boczna szyba... I na co Ci wtedy zaspawane zamki..?
Halasu i tak nie narobi bo walnie spiekiem,porcelanka, albo wiertlem z widią... Szybka wtedy wyda z siebie cichutkie "puk"...

no ba ze sprytne w koncu sam to obmyslilem
choc nie ma lekko juz nie jeden nie potrafil zatankowac gdybym to robil teraz to bym to zrobil inaczej jeszcze

co do zamkow. ja bym zaspawal bo psuja linie auta a co do zlodzieji i wlamywaczy...nie bede pisal. oby tylko sie nie wlamywali

No no super odpicowana esinka! fele tez zajefajne no i kolorek czy to jest zielona perla bo tak wyglada na zdjeciach? a i czy lustra pasuja do mk5/mk6 bez zadnych przeróbek, czy trzeba troche pokombinowac?

lustra od mk7 pasuja bez żadnych przeróbek, jedynie jak masz ręczną regulację i te od mk7 też chesz założyć z ręczną regulacją to musisz wymienić te wewnętrzne trójkąciki