| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2005-07-17 16:49:58 Witam witam po dluzszej przerwie.
Chcialem tu wrzucic fotki z imprezki na ktorej bylem wczoraj. Chodzi mi o Waterfest#11 czyli coroczny zlocik VW i Audi ogolnie z calych Stanow.Aut bylo tyle ze jakbym chcial zrobic fotki kazdemu po kolei i wogole to by zabraklo mi karty pamieci o pojemnosci 1 GB.Kupa fajnych autek, palonko , 1/4 mili ( niestety podczas naszej obecnosci nikomu sie nie udalo zejsc ponizej 10 s ale stalo tam pare autek ktore sie do tego dopiero szykowaly ale my niestety musielismy juz wracac ) , jedynie poczciwa stara jedyneczka Golfik dal rade 10.7 , jak zgram material z kamery to wrzuce tez ;] . Tymczasem zapraszam do ogladniecia fotek, jeszcze zgram od reszty ludzi z wypadu to dorzuce pare innych ciekawych fotek . Pozdro
A tu fotka dla Prezesa , Correk Biturbo z silniczkiem z tylu
WATERFEST nr 11 |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-17 17:46:10 Give us more
A na pwoaznie wrzucaj wrzucaj tylko dawaj wiecej fotek na jedna strone np 4 szeroko 10 wysoko zeby szybciej wyszukiwac ciekawe okazy - a zlocik widac ze miazdzył. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-17 18:05:24 Troszke czytalem o tej imprezce, napewno z duza pompa to robia .
P.S. Ja osobiscie jednak czekam na wiecej fotek, ale Monte Carlo . Jechales Rybalski nim na ta imprezke? Dorzuc troszke do tematu fotek, bo co jak co,ale mnie tylko takie duze baczki pociagaja . |
ToMi_HC Stalowa Wola | 2005-07-18 00:09:06 Rybal...widze ze imprezka zajebista....a tak w ogole to chyba juz zapomniales o mnie co? ![]() |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-18 10:04:20
Lux, lux, zazdroszcze wlasnie takich imprez, nawet zeby sobie porzadnego silnika posluchac, a nie jakis bzyczkow . Ale wiesz Ryballos, wtedy juz nie ma to tamto, ta cala karta 1GB idzie jak nic .
Pozdrawiam ![]() |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2005-07-18 11:49:08 fajne fureczki pojedziłbym sobie takimi chociaz po 5min kazdym:0 |