Muzyka:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukałem takiego tematu ale nieznalazłem wiec zacznego
a wiec kochani klubowicze i klubowiczkijakiej muzyki słuchac podczas jazdy swoim autkiem??ostrego technicznego udezenia czy tesh spokojnej:>?a moze radio?
ja tam preferuje muzyke typu:stachursky-o ela i typ podobneale niepogardze dobra techniczna muzyka

Cytat:
2005-07-14 11:21:51, patrykowski pisze:
szukałem takiego tematu ale nieznalazłem wiec zacznego

Zamiast zacznego lepiej jeszcze raz, dobrze poszukaj

Jaka muza Ci teraz przygrywa?

Dicer znowu mnie uprzedził

Cytat:
2005-07-14 11:28:20, kisztan pisze:
Dicer znowu mnie uprzedził

i to o "całe" 12 sekund !!

Dicer na sprintera!
Patrykowski na szkołę..."poszukiwania zaginionych skarbów" !

Pozdrowionkaaaaaa!

Cytat:
2005-07-14 11:38:02, bogdan1 pisze:
Dicer na sprintera!

Bogdan, czemu tak zle zyczysz mojej Zonie ?

Cytat:
2005-07-14 11:38:02, bogdan1 pisze:
iPatrykowski na szkołę..."poszukiwania zaginionych skarbów" ! Pozdrowionkaaaaaa!

hehehe do szkoły to ja od wrzesnia idea teraz mam wolne

Cytat:
2005-07-14 11:42:22, Dicer pisze:
Bogdan, czemu tak zle zyczysz mojej Zonie ?

....uppssss.....o tej konkurencji (w tym momencie ) nie pomyślałem ! ...

Bogus Ty jakzwykle cos namieszasz..... ehhh czlowieku...

powracajac do tematu - u mnie non stop cos leci. glownie cos techno klimat lub hh klimat, zadnych tam disco popu, czasem reagee (tak to sie pisze? ;P), trance, drum'n'bass, ogolnie mlodociane taneczne kawalki.

glosniki nie maja spokoju bo ciagle slucham muzy na maxa - tak lubie i tyle, nikt mi nie przegada do rozumu nie slysze nawet pracy silnika i gdyby nie to ze ojciec rowniez jezdzi tym samochodem to nie wiedzialbym nawet ze sprzeglo pada (zorientowalem sie duzo pozniej niz ojciec - na parkingu pod blokiem ).

po za tym dzieki temu nie slychac piszczacych klockow choc teraz wszystko co zwiazane z hamowaniem i sprzeglem poszlo do wymiany wiec juz nie oczekuje piszczenia i klopotow