MotoNews.pl

Czy produkowano kombi xr3i - 94r ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taki fajny jezdzi u nas ostatnio niebieski metalicc nakładki na progach, atrapa , lampy zderzak, daszek, fotele skrzydlaki, zegary z czerwonymi obwódkami spytałem facia starszy pan mówi że ma silnik 1.8 16v czy to możliwe że robili kombi XR-a w orginale ???

no 1,8 16v to wcale nie znaczy ze wersja xr imho
po prostu byly kombice z takim silniczkiem
i jeszcze pytanie 105 czy 130 km
a odnosnie gratow to te zawsze mozna przelozyc przeciez

A ja bardzo często na krakowie widzę kombiki z przodem od rs-a, też oryginały? MK ile to wtedy jest?

No przekładać przód komplet to chyba po dzwonie ale środek też miał zmieniony tzn. zegary fotele kiera

ja u nas widzialem tez takiego stal w komisie a teraz sobie smiga w takiej wersji jak opisal Darek

Jezdzilem oryginalnym kombiakiem 1,8 130 KM z przodem od RS,ale nie pamietam jakie wnetrze mial .

Przody RS'a występowały również w wersji Saphire, a poza tym co za problem zderzaczek założyć Czyzby dzwon był konieczny do tego - myślę że nie

Kombi występowało z silnikiem RDA 1,8 105KM, a w 96 roku wszedł silnik RKC 1,8 115KM

Wersja 130KM występowała tylko w 3D - oczywiście mówimy o fabrycznej wersji

Oczywiście jest dostępny również do kombicy pełny pakiet ospojlerowania RS Line - więc autko o którym wspominasz jest zapewne wyposazone w taki pakiet.

dokładnie...w combi nie było 1.8 130ps, tak samo jak wersji Xr3i......ale wersja saphir ma przód i fotele od RS......i do tego ma oryginalne białe zegary......

Chodzi mi o takie kombiaczki z przodem RS-a, była taka seria?

dzisiaj widziałem na warszawce takiego niemal identycznego z tym że miał relingi - wyglądał na oryginał, starszy facet nim jechał

były takie essiki seryjne.....ale to była wersja specjalna......spahir (5d też w tej wersji występował)......w żadnej innej wersji 5d i combi nie występowały z przodem od RS

Cytat:
2005-08-11 21:04:48, hepos pisze:
Chodzi mi o takie kombiaczki z przodem RS-a, była taka seria?

o Jezu ale terenowka

Cytat:
2005-08-11 10:17:04, Darek pisze:
Taki fajny jezdzi u nas ostatnio niebieski metalicc nakładki na progach, atrapa , lampy zderzak, daszek, fotele skrzydlaki, zegary z czerwonymi obwódkami spytałem facia starszy pan mówi że ma silnik 1.8 16v czy to możliwe że robili kombi XR-a w orginale ???

Tak, sam mam takiego i to z tym 130KM silnikiem.
Fabryka takiego wypuscila, biale zegary, fotele recaro, bebechy od xr3i